Kikapcs

Kényelmes és gyors fuvar, amivel még nyerhetsz is: fullos Trója pizzákat, BioHair Napfény hajvágást és még 10.000 Ft értékű kupont is bezsebelhetsz, ha a Tempó Taxival utazol

Rendesen meglepi az utasait idén egész évben a város egyik legrégebb óta működő taxitársasága. A Tempó Taxinál alap, hogy gyorsan és kényelmesen szállítanak el téged egyik pontból a másikba, de ezen felül egy éves nyereményjáték keretében igyekeznek minél több jutalommal elhalmozni a velük utazókat 2024-ben. Az első nyereménycsomag már landolt is, a társaság diszpécsere azok között sorsolt, akik iOS vagy Android applikáción keresztül rendeltek fuvart. A játék természetesen márciusban is folytatódik, ha a fentebb említett két appon rendelsz taxit, simán lehet, hogy a te markodat üti a márciusi nyeremény.

Az idei évben is érdemes a Tempó Taxival (490-490) utazni, de nem csak azért, mert villámgyorsan és kényelmesen szállítanak el akár a világ végére is, hanem azért is, mert egy csomó értékes nyereményt zsebelhetsz be, ha őket választod. Lerántjuk a leplet a március nyereményekről, íme, ha márciusban Tempó Taxit hívsz, ezeket mind bezsebelheted:

  • egy 10.000 Ft értékű taxiutalványt
  • két fullos pizzát, a város egyik legmenőbb mediterrán étterméből, egyenesen a Trója Ételbárból
  • hajvágást a BioHair Napfényben
  • és egy Szeged365-ös bögrét is

Mindehhez az kell, hogy letöltsd az applikációjukat az App Store-ból vagy Google Play áruházból, majd rendelj vele taxit. A hónap utolsó napján szemeket az oldalunkra, a kollégáink a Tempó Taxi diszpécsereivel együtt, élő hangüzenetben fognak sorsolni, csak úgy, mint legutóbb!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb