Közélet

Nógrádi Tibor bejelentette: elindul az önkormányzati választásokon, négy településrészt képviselne Szegeden

Nógrádi Tibor korábbi önkormányzati képviselő csütörtökön bejelentette indulását a 2024-es önkormányzati választásokon Szentmihályon, a Márvány utcai új közpark kialakításának helyszínén. Mint kérdésünkre szerkesztőségünknek elmondta, Szeged négy településrészét szeretné képviselni, melyek: Szentmihály, Kecskés-telep, Klebelsberg-telep, valamint Gyálarét választókerülete.

A fideszes képviselő korábban kilenc évig, 2010 és 2019 között, két cikluson át képviselte a városrészt. Mint elmondta, nagyon élvezte azt az időszakot, s mivel meglátása szerint az elmúlt öt évben nem történt érdemben előrelépés ezekben a választókörzetekben, az indulás mellett döntött, mert szeretne ezen változtatni.

Hozzátette, Szeged valamennyi részén különböző identitással rendelkező, remek közösségek élnek, így van ez Szentmihályon, Kecskés-telepen, Klebelsberg-telepen, valamint Gyálaréten is, amennyiben bizalmat szavaznak neki az ott élők, örömmel képviselné őket a következő ciklusban.

JOÓB MÁRTON IS ELINDUL

Joób Márton függetlenként tervei szerint indul idén is a választásokon, írta meg a politikus szerkesztőségünknek küldött levelében. Hozzátette, kilenc éve azért választotta az újszegedi körzetet, mert ő maga is itt él, ezért érte váratlanul, hogy az új választókerületek kijelölésével pont a lakókörnyezetét vették ki a körzetéből. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb