KikapcsVideo365

Tudtad ezt? Vadonatúj szálloda nyitotta meg kapuit a belvárosban – mutatjuk a RIVA Boutique Hotel-t

A Szeged365 büszkén mutatja be városának legújabb szállodáját, a Riva Boutique Hotel! Az átadó ünnepségen természetesen ott voltunk és exkluzív betekintést nyertünk a hotel kifinomult szobáiba. Ambrus Diána, a hotel menedzsere, elkísért minket egy kis túrára, és bemutatta a kényelmet és a luxust, amit a Riva Boutique Hotel kínál.

A Riva Boutique Hotelt a környezettudatos megközelítése és kiváló szolgáltatásai kiemelik a tömegből. A hotel kínálja a nem dohányzó szobákat, ingyenes Wi-Fi-t, szobaszervizt, családi szobákat és még sok más kényelmi szolgáltatást. A 0-24 órás recepció gondoskodik arról, hogy vendégeik mindig otthon érezzék magukat.

Azonban kedves Szeged365 Family, rámutatnánk arra, hogy a Riva Boutique Hotel nem csupán egy szálláslehetőség Szeged belvárosában, hanem tökéletes választás üzleti megbeszélések, családi utazások vagy akár baráti találkozók számára is. A hotel modern környezete és kényelmi szolgáltatásai ideálissá teszik bármely esemény megszervezését.

Ha barátaid vagy munkatársaid Szegedre látogatnak, bátran ajánld nekik a Boldogasszony sgrt. 12. szám alatt lévő Riva Boutique Hotelt. Hidd el, nem fognak csalódni!

Nézd meg videónkat, hogy te is részese légy a Riva Boutique Hotel egyediségének:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb