Közélet

Joób Márton 2024-ben is szeretne indulni a választáson, s az is kiderül, hogyan érinti választókerületét az új körzetek kijelölése

Joób Márton függetlenként tervei szerint indul idén is a választásokon, írta meg a politikus szerkesztőségünknek küldött levelében. Hozzátette, kilenc éve azért választotta az újszegedi körzetet, mert ő maga is itt él, ezért érte váratlanul, hogy az új választókerületek kijelölésével pont a lakókörnyezetét vették ki a körzetéből. 

Mint korábban megírtuk, nem csak Budapesten jut kevesebb képviselőnek mandátum az idei júniusi önkormányzati választáson, több vidéki városban, így Szegeden is megszüntetnek egyéni választókerületeket a lakosságszám csökkenése miatt. Mint kiderült, az új választókerületek kijelölésével Chovanecz Kata, a Fidesz szegedi önkormányzati képviselője és Hekáné Dr. Szondi Ildikó, MSZP-s önkormányzati képviselő, a Közéleti Kávéházi Esték Alapítvány alapítója körzete megszűnt, Joób Márton körzetét pedig pont a lakókörnyezetével kurtították meg. 

“SZERETNÉK ELINDULNI 2024-BEN IS”

“Szeretem Szegedet és az itt lakó embereket. Büszke vagyok arra, hogy itt élhetek, és hogy itt élő embereket képviselhetem a közgyűlésben. Két ciklus óta vagyok képviselő, és igen, szeretnék elindulni 2024-ben is a választáson. Soha egyetlen pártnak sem voltam tagja, én eddig is ügyek mentén politizáltam. Mivel szociálisan érzékeny, értékrend tekintetében pedig keresztény konzervatív ember vagyok, ezért politikai értelemben középen állónak, mindenki számára elérhetőnek vallom magam, és továbbra is ezt kívánom képviselni” – mondta el Joób Márton.   

KIVETTÉK A LAKÓKÖRNYEZETÉT A KÖRZETÉBŐL

Hozzátette, kilenc éve azért választotta ezt az önkormányzati körzetet, mert itt él. “Most, a választások előtt átszabták a körzeteket, és érdekes – és teljesen logikátlan – módon pont a lakókörnyezetemet vették ki a választókörzetemből” – árulta el a képviselő. Mint mondta, a közgyűlés valamennyi képviselőjével jó kapcsolatot ápol, hisz választott képviselőként és Szeged városáért tenni akaró képviselőként így tud eredményeket elérni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

 

 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb