Kikapcs

Teltház a Cseh Tamás dalait előadó DocPiano Band esten…de a ráadásra van még jegy, sőt mi is kisorsolunk kettő! Részletekért olvasd el a cikket!

Jó oké, ha a Napfény Műterem szervezésében bármi történik, leesik, beesik, vagy épp megesik, legyen az kultúra, művészeti esemény, mini színház, vagy épp koncert, akkor hipp-hopp elfogynak a jegyek! A Közös Nevező-t nem véletlenül várják ennyire a szegediek: régóta készül ez a produkció, ahol Cseh Tamás dalait adják elő.

A Docpiano Band és a Napfény Műterem tavaly nyár óta tartó tematikus eseménysorozatában elérkezettnek látták az időt hogy valami komoly dologhoz nyúljanak. A Docpiano Band bemutatja “KÖZÖS NEVEZŐ” (Cseh Tamás dalai) című zenés tér- és időutazását, ahol az első előadásra már elfogytak a jegyek, a ráadás esten pedig már félház van.

Az előző cikkünkben megírtuk, hogy a srácok életében Cseh Tamás egy közös pont, pálya és szakasz, kvázi közös nevező. Szenvedélyes, egyedi előadással érkeznek a művészek, de nyugi, zsebkendő osztás nem lesz a végén.

A Szeged365 Family viszont mindig kivételes helyzetben van: képzeljétek kaptunk mi is két jegyet a Napfény Műterembe, amit ki is sorsolunk köztetek. Részletekért KATT A FACEBOOK oldalunkra!

Jegyekért érdeklődjetek Szeged szívében a Napfény Műteremben (Széchenyi tér 2/a), vagy telefonáljatok a 06/ 30 952 6500 telefonszámon. Ha egyszerűbb akkor írhattok e-mailt is nekik: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb