Kikapcs

Megvan a Szeged Napja Ünnepségsorozat Dóm téri színpadának összes fellépője! Egy tíztagú együttes, és korunk egyik legnépszerűbb zenekara jön Szegedre

Bő két hónap van még hátra a Szegedi Borfesztivál és a Szeged Napja Ünnepségsorozatig, amikor újra felpezsdül városunk. A múlt héten már kiderült, hogy a Dóm téri Kavalkád részeként Dzsúdló mellett a Magna Cum Laude, a New Level Empire, és a Soulwave is színpadra áll, azonban ma a szervezők újabb fellépőkről rántották le a leplet.

Május 26-án a Dóm téri Kavalkád vasárnapi nyitóprogramja a Blues B.R.Others Show lesz, így már teljes a Dóm téri élő koncert kínálat Szegeden – osztották meg a friss információkat a szervezők, melyben elárulták az összes fellépőt. Időrendi sorrendben így néz ki a program:

  • május 24., 16.30 – New Level Empire
  • május 24., 20.00 – Wellhello
  • május 25., 16.30 – Soulwave
  • május 25., 20.00 – Dzsúdló
  • május 26., 16.30 – Blues B.R.Others Show
  • május 26., 20.00 – Magna Cum Laude

Vagyis, ami újdonság a múlt heti infókhoz képest, hogy a Blues B.R.Others és a Wellhello is Szegedre jön!

TÍZTAGÚ EGYÜTTES JÖN SZEGEDRE, A BLUES B.R.OTHERS

A 2000-ben alakult – és azóta is rendszeresen koncertező – tíztagú együttes nem egy klasszikus tribute zenekar. A legendás The Blues Brothers című fimből leginkább az énekes karakterek megjelenését, sok ikonikus dalt, de főleg a hangulatot, az élőzene iránti rajongást tették a magukévá.
Repertoárjukon a film főbb betétdalain kívül hasonló karakterű, kedvelt, táncolható számok szerepelnek a blues, funky, soul, stb. világából. A megalkuvások nélküli jó hangulat és buli a színpadról minden alkalommal átsugárzik a közönségre is.

A WELLHELLOT SENKINEK SEM KELL BEMUTATNI

Korunk egyik legnépszerűbb zenekarát, a Wellhellot szerintünk senkinek sem kell bemutatni, de azért eláruljuk, hogy a zenekar tíz éve, 2014. július 16-án jött létre, tagjai az ismert magyar rapper Fluor Tomi és az énekes-dalszerző, Diaz. A formáció a “Rakpart” című dalával lett ismert, megjelenését követően egyből a sláger- és a rádió játszási listák élére került.

Tehát, szuper kis programnak nézünk elébe, de hamarosan újabb információkkal jövünk a 11 napig tartó szegedi rendezvényről!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb