Kikapcs

Sold Out: az összes jegy elkelt a VinoSzférára, vasárnap sétálva fog borozni fél Szeged

Na jó, a fél Szeged barokkos túlzás volt, de egy valami fix: a tavaly óriási sikert aratott VinoSzféra – sétáló borkóstoló az idén is csordultig meg fog telni borkedvelő szegediekkel, mint Eperjesi Péter főszervezőtől megtudtuk, az összes elővételes jegyet eladták a rendezvényre. Vasárnap délután 50 fantasztikus borászat díjnyertes finomságai érkeznek a TiK-be az Ezerjó Borszaküzlet szervezésében, ha sikerült lecsapnod egy jegyre (vagy nyertél a Szeged365-tel), ott találkozunk!

Az idei esemény különlegessége, hogy – amellett, hogy a főszerepben továbbra is a hazai borok lesznek – közkívánatra külön stand várja majd az olasz, spanyol és a horvát nedűk kedvelőit is. Az Ezerjó Borszaküzlet azokra is gondolt, akiket nem csak a borok érdekelnek, ezért lesznek

  • cider és gourmet gyümölcslevek,
  • szörpök és pürék,
  • tonikok,
  • kávékülönlegességek
  • és persze az italt kísérő ínycsiklandó finomságok is.

Az esemény helyszíne és időpontja: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, március 24., vasárnap 15:00-20:00 között. IDE KATTINTVA még több információt találsz a bormustráról.

Szeged365 tipp, későn ébredő szegedi borkedvelőknek: mint Eperjesi Péter elmondta, a hivatalos sold out előtt pár jegyet még félretettek azoknak, akik az utolsó pillanatban, a helyszínen vásárolnának, ezért ha nagyon szeretnél jönni, próbálj rá, hátha lesz még a TiK bejáratánál!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb