Szegedi Arcok

Nagyszerű munkát végeztek az ovis önkéntesek pénteken: már elkezdték megtisztítani a Klebelsberg-telepet

Szegeden – így aztán a gróf Klebelsberg Kunóról elnevezett déli városrészünkben is – nagy hagyománya van annak, hogy civilek összefogásával szépül, tisztul meg egy-egy környék. Vasárnap pedig a Klebelsberg-Telepi Polgári Kör Egyesület tagjai szerveznek közterületi nagytakarítást, ajándék zsíros kenyérrel és teával megspékelve. A munkát pénteken az ovisok már megkezdték, fotók árulkodnak szorgalmukról. Az akció ma délután kettőkor folytatódik.

AZ OVISOK MÁR DOLGOZTAK PÉNTEKEN

Mint Kismárton Zsolttól, az akció szervezőjétől megtudtuk, a gyülekező vasárnap (2024. március 24.) délután 2-kor lesz a szintén közösségi összefogásból megvalósított Klebelsberg-szobornál, a gumikesztyűket és a zsákokat az egyesület állja. Azonban a szorgalmas kiskezű ovisok már pénteken elkezdték az tisztítást. Több konténert és több zsákot is megtöltöttek a felesleges hulladékokkal. Délutánra is akad még bőven munka.

Ha kiskocsit, lapátot vagy talicskát tudsz vinni, piros pontot kapsz érte, ha viszont üres kézzel mész, az sem gond, a lényeg egy: légy részese az önzetlen kezdeményezésnek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb