Kikapcs

Őrült éjszaka, vad csókok és féktelen tánc a Hungiban! (Galéria)

Húsvét előtt úgy tűnik beindult a mandula, Szeged apraja-nagyja a Hungiban bulizott egészen reggelig. Nem egy átlagos buli volt, olyan szokásos fülledt szombati kedves erotikával, hanem szó szerint féktelen vadsággal átitatott szombat este csapta ki a biztosítékot. Szó szerint Mustang-ként vadult be a tánctér  DJ ROBERTO RIOS-sal. 

Az este a Wild Night nevet kapta, és a fiatalok már elég korán nyomtak egy kövér gázt a Hungiban. pörgött a bár, pezsgett a vágy, tombolt a leendő nyár, már így kora tavasszal is. A szerelemmel átitatott levegőben széttáncolták a cipőjüket, és őrülten élvezték a felhőtlen szombat estét. 

Az előző heti Szeged365 nyertesek is átadták magukat az éjszakának. Érdemes követni a Facebook oldalunkat, ugyanis hamarosan érkezünk egy újabb játékkal! Addig is éljétek át újra velünk a szombat este hangulatát:

Lassan érdemes a jövőhétre is gondolni, ugyanis már a hét elejétől megindulnak a bulik a Hungiban. Lesz egyetemi buli, Tesis Buli, Too hot party és egy fergetes szombati Szinglik éjszakája a húsvéti lakomák előtt. Ti jöttök?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb