GasztroVideo365

Holnaptól már kapható a LIMITÁLT bárány burger a Napfény Műteremben! Szerintünk nagyon ütős lesz

Ki hallott már ilyet, húsvét a Napfényben? Ráadásul egy limitált kiadású Bárány burgerrel az étlapon? De még mennyire, igazi szenzáció szegeden a Napfény Műteremben, ahol imádunk összegyűlni, ünnepelni, beszélgetni és élvezni a város tompa moraját. A Napfény Műterem nem csupán egy étterem, vagy kávézó. Sokkal több annál. Mediterrán belső teraszával és exkluzív rendezvénytermével olyan atmoszférát teremt, amely minden vendég számára felejthetetlenné teszi az itt töltött időt. Igen, igen még húsvétkor is. 

A limitált kiadású Bárány burger holnaptól igazi húsvéti különlegességként szolgál. A Napfény Műterem mesterszakácsai gondosan összeállították ezt az ételkülönlegességet, hogy egyedi és ínycsiklandozó élményt nyújtsanak mindazoknak, akik ellátogatnak hozzájuk. A bárány burger alapja a kalácsbuci, aminek a közepében rozmaringos bárány-marhahús található, amelyet ruccolával, hagymával és tormás tojáskrémmel tálalnak. Hogy van-e köret? Hát persze: ínycsiklandó sült burgonya.

A Napfény Műterem csapata természetesen minden egyes fogást szeretettel és odafigyeléssel készít el, hogy vendégeik valóban kivételes élményben részesüljenek. Ezért arra buzdítunk benneteket, hogy mindenképp látogassatok el a húsvéti ünnepek kellős közepén is. Kicsit hagyjátok otthon a feszkót, meg a mosatlant, és élvezzétek az ünnepi különlegességeket.

A Bárány burger kizárólag limitált kiadásban szerepel az étlapon a Napfény Műtermében. Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, foglalj asztalt még ma és légy részese te is ennek az emlékezetes húsvéti lakomának!

Cím: Szeged, Széchenyi tér 2/A, 6720
Telefonszám: 06 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb