Szegedi Arcok

Itt a nyár? Van, aki már megkezdte a strandszezont a Laposon

“Eközben Szegeden… Nyitva a lapos!” – írta egy tag a SZEGEDEN láttam, találtam nevű csoportban, ahova egy érdekes fotót is feltöltött. A kép szerint tényleg van olyan, aki már megkezdte a strandszezont a Laposon, ugyanis az illető fürdőnadrágban sétálgatott a Tisza-parton.

Meg kell hagyni, elég bátor volt, hiszen ennyire azért még nincsen jó idő Szegeden… Viszont, az már nagyjából borítékolható, hogy idén nyáron is hűsölhetünk és pancsolhatunk a Lapos Beach-en, hiszen most vízimentőket keresnek a fent is említett helyszín mellett a Partfürdőre is.

ÚSZÓMESTEREKET KERESNEK

Mint a témával kapcsolatban kiderült, vízimentési szolgáltatásra írt ki közbeszerzési pályázatot a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. A nyertesnek a Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman területén lévő ülőmedence mellé kell úszómestert állítani május elseje és szeptember 29-e között. A másik helyszín ugyancsak a Partfürdőn van, a családi medencénél. Szintén a nyertesnek kell figyelnie a Laposon a fürdőzőkre a nyáron június elseje és augusztus 31-e között. Mi már alig várjuk a startot!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb