Gasztro

Trója 365: a teljes hosszú hétvégén nyitva lesz Szeged mediterrán gyöngyszeme, sőt, van amit díjmentesen szállítanak ki

Az ég kék, a fű zöld, a Trója nyitva van. Az utóbbi már-már egyértelmű az év 365 napján, így aztán most, a húsvéti hosszú hétvégén is érvényes az állítás. A szegedi belváros mediterrán étterme normál, teljes nyitva tartással várja a vendégeket, ráadásul ha egy kis csicseriborsó-különlegességre vágysz, egy extra jó hírünk is van:

vasárnap estig 0 Ft-os szállítási díjjal viszik ki Neked.

Az ajánlat azt jelenti, hogy a szállítási díjat elengedik, az ételért viszont természetesen fizetni kell. A város kedvenc mediterrán étterme mindezt úgy teszi, hogy az említett hummusz az egyik legspeckóbb kajájuk, ugyanis azokat Khaled Kedan séfjük készíti el, aki egyenesen a közel-keletről hozta a Napfény városáig a titkos receptet.

Ha esetleg valaki még nem kóstolta volna az említett ételt (nagy hiba), annak röviden elmondjuk, hogy egy krémes állagú közel-keleti finomságról van szó, melyet csicseriborsóból és tahiniből (szezámpaszta) olívaolaj, citromlé és fokhagyma hozzáadásával készítenek.

A Trójások persze jól megtekerték az ősi receptet, van náluk többek között

  • lazacos,
  • gyros,
  • és kufta (bárány húsból készült kolbász-szerű specialitás) verzióban is.

A hummusz-kínálatot ITT találod, a poén pedig, hogy ha pizzát vagy burgert (vagy bármit) rendelsz a hummusszal együtt, azokat is díjmentesen viszik ki.

Rendelni IDE kattintva vagy a +3630 627 9056-os számon tudsz, kapd elő az étlapot és válogass a mediterrán finomságok közül!

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb