Kikapcs

Nincs megállás a Hungiban! Szinglik százai buliztak együtt, hozzuk a legjobb képeket az estéről (Galéria)

Az este már a kezdetektől izgalmasnak ígérkezett, amikor a Hungiba belépők három különböző karszalag közül választhattak. DJ Basics kirobbanó zenéje megtöltötte a termet élettel és energiával, és a táncparkett hamarosan forró vágyakkal égett, ahogy a szinglik elkezdték felfedezni a lehetőségeket és keresni a társaságot.

Piros, sárga, vagy zöld? A karszalagod színe mutatta meg, hogy mit vársz az estétől. A sárga szalaggal azt üzented, hogy arra vágysz, valaki hódítson meg. Azt mindenki tudja, hogy a piros az tilos. Viszont szinte mindenki zöld szalaggal táncolt, ezzel mutatva, hogy ők bizony társaságért jöttek szombat este a Hungiba.

A Szeged365 nyertesei is részesei lehettek az éjszaka varázsának, és most itt vannak a tegnapi buliról készült képek, hogy újraélhessétek az éjszaka varázslatát. Ne hagyjátok ki a következő bulikat sem, fedezzük fel együtt, mire képes a szegedi éjszaka!

A jövőheti menetrendért kövessetek minket és a Hungit Facebookon! Abban biztosak vagyunk, hogy csapatásból és jó zenékből nem lesz hiány.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb