Kikapcs

Sold out: telt ház előtt bunyóznak majd Szeged közismert öklözői vasárnap, érkezik a Rumble in the Club amatőr ökölvívó gála a Hungiba

Alig több mint két hete számoltunk be arról, hogy ringgé változik a Hungi Vígadó egy nap erejéig, ugyanis vasárnap érkezik a The Rumble in the Club amatőr ökölvívó gála Szegedre. Nem telt el sok idő, minden jegy elszaladt a hétvégi rendezvényre, így most már biztos, hogy telt ház előtt fog szorítóba lépni többek között az Ifjúsági Világbajnoki ezüstérmes Gémes Levente és az Ifjúsági Világbajnok, valamint kétszeres Európa-bajnok Nakota Veronika is. Rajtuk kívül még egy meglepetés arc is érkezik egy kongói harcos személyében.

A megszokottól ezúttal egy kicsit eltérő programot rendeznek vasárnap délután a Stefánia környékén, a Hungi Vigadóban ugyanis most nem a közismert slágereké és a táncé lesz a főszerep, hanem jól ismert szegedi bokszolóké: 6 meccs, fergeteges hangulat és brutális pofonok, ezekből mind kijut majd vasárnap délután. Szorítóba lép a szegedi, Ifjúsági Világbajnoki ezüstérmes Gémes Levente mellett az Ifjúsági Világbajnok, valamint kétszeres Európa-bajnok Nakota Veronika is, de más szegedi öklözők is érkeznek április 7-én, sőt, még egy kongói harcos, Yves Massala is ott lesz. Érdemes felkészülni és felpörögni a vasárnapi ebéd után, a kapunyitás előtt, ahogy az ilyenkor szokás, nyílt mérlegelés is lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb