Szegedi ArcokVideo365

Akikre irtó büszkék lehetünk: vadiúj napszemüvegekkel lepte meg a Prágai Látszerészet városunk neves sportolóit

Idén ismét vadiúj napszemüvegekkel ajándékozta meg a Prágai Látszerészet és a Boutique Optique by Prágai üzletek csapata azokat a szegedi sportklubokat és sportolókat, akikre méltán lehetünk büszkék, hiszen kitartásukkal, eredményeikkel messzire elrepítették Szeged hírnevét. A támogatói napszemüvegekről, s arról, kik érdemelték ki idén a világmárkák legújabb kollekcióinak darabjait, Prágai András Milivoj optometrista látszerész mesterrel beszélgettünk.

A PICK SZEGED ÉS A SZEDEÁK JÁTÉKOSAI MÁR VÁLASZTOTTAK IS SZEMÜVEGET

Mint Prágai András elmondta, már harmadik éve támogatják napszemüvegeikkel az OTP Bank – Pick Szeged játékosait és stábtagjait, akik ezúttal menő Carrera napszemcsikkel gazdagodnak. A játékosok már ki is választották leendő okuláréjukat, amit a következő két hétben kézhez is kapnak.

Nem maradhatott ki a sorból az SZTE-Szedeák férfi kosárlabda csapata sem: a játékosok és a menedzsment az Oakley legújabb kollekciós darabjaiból választhattak egy-egy trendi darabot.

TÖBB SZEGEDI BAJNOKOT LEPTEK MEG

Prágai Andrástól azt is megtudtuk, itt még koránt sincs vége a sornak. Napszemüveggel ajándékozták meg:

  • Nagy Péter súlyemelőt, a 2023-as év Legszegedibb Sportolóját,
  • Kárász Anna, olimpiai bajnok kajakozónk szintén a Carrera napszemcsik közül választhatott,
  • Rescsik Csaba, parasportlövő is gazdagabb lett egy napszemüveggel,
  • Magyar Kinga, ökölvívó is kapni fog egy dioptriás napszemüveget,
  • sőt, Gémes Levente, ifjúsági világbajnoki ezüstérmes ökölvívónak, aki hamarosan a Hungiban megrendezendő ökölvívó gálán lép szorítóba, is jár egy napszemüveg.

A SZEGEDI GORILLÁK IS RÉSZESÜLTEK AZ AJÁNDÉKBAN

“Lényegében a sportolók támogatása és az éles látásuk megőrzése a cél, ezért, ha eljönnek hozzánk egy díjmentes látásellenőrzéssel is kedveskedünk nekik” – árulta el Prágai András. Hozzátette, támogatják a szegedi Fit World Gorillák Rugby Clubot is. Ez utóbbi csapat különösen kedves a látszerész mester szívének, hiszen korábban válogatott játékos volt, sőt, csapatkapitánya is a Gorilláknak.

Videó forrása: Pick Szeged Handball Team

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb