Sport

“Egy sportoló egy percre sem adja fel” – Bánhidi Bence szerint olyan felszabadultan kell játszaniuk a visszavágóban a Veszprém ellen, mint a hétvégén a Tatabánya ellen

Nagy nap lesz számunkra csütörtökön, ugyanis 18.45-kor a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Telekom Veszprém otthonában lép pályára az OTP Bank-Pick Szeged. A meccset megelőzően várakozásairól a klub fagadta a csapat kapitányát, Bánhidi Bencét.

“Egy sportoló egy percre sem adja fel, küzd az utolsó pillanatig, addig, amíg le nem fújják a találkozót. Meg kell próbálnunk mindent, menni előre, küzdeni, hajtani” – vallja Bánhidi Bence. Hozzátette, rengeteg biztos helyzetet rontottak el Szegeden, a Veszprém elleni nagy csatában, ilyen hiba ezen a szinten nem fér bele, mert azt gólokkal bünteti az ellenfél.

A Kékek játékosa az interjúban elmondta, úgy gondolja, hogy rengeteget tanultak a hibákból, nagyon fontos lesz, hogy felszabadultan játszanak most csütörtökön a visszavágón, visszaszerezzék az önbizalmukat, mert az elmúlt időszakban nem sok sikerélményük volt a Veszprémmel szemben.

NINCS LEGYŐZHETETLEN ELLENFÉL

“A legfontosabb, hogy tegyünk meg mindent azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Tartsunk össze, küzdjünk a klubért, a szurkolókért, egymásért. Ha ezeket megvalósítjuk, akkor úgy jöhetünk le a pályáról, hogy tiszta a lelkiismeretünk. Remek csapat a Veszprém, kiváló játékosok alkotják a keretét, ők a meccs esélyesei, de nincs legyőzhetetlen ellenfél. Ehhez viszont mindenkinek jól kell teljesítenie. Ismerjük őket, ők is ismernek minket. Itt, ezen a szinten már nincs meglepetés, a napi forma dönt. Felkészültünk, a Tatabánya elleni magabiztos siker jót tett a lelkünknek, igazi csapatkánt játszottunk hatvan percen keresztül. Felszabadultak voltunk, élveztük a játék minden pillanatát, ezt kell tovább vinnünk csütörtök estére, ez a legfontosabb” – árulta el Bánhidi Bence.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb