Közélet

Másfél hónap kihagyás után hamarosan újra lesz Kormányinfó

Másfél hónap kihagyás után, a jövő héten újra lesz Kormányinfó, tudta meg a Telex. A legutóbbi Kormányinfóra február 16-án került sor, ahol a kegyelembotrány kitörése után először kérdezhették az újságírók a kormányt az ügyről. Azóta sok víz lefolyt a Tiszán-Dunán: Gulyás Gergelynek gerincműtétje volt, azóta nem is állt a nyilvánosság elé, csak párszor posztolt a Facebookon, illetve szerdán hírt adott róla, hogy visszatért a munkába, vette sorra az eseményeket a HVG.

„Kormányülés jövő héten lesz, így Kormányinfó is” – válaszolta a Miniszterelnökség a Telex azon kérdésére, hogy Gulyás Gergely mikor térhet vissza a munkába, és mikor tarthatják a következő Kormányinfót.

A minisztert a legutóbbi kormányülésen még Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő kísérte, aki azóta lemondott pozíciójáról, hogy a főpolgármesteri kampányára koncentrálhasson. Szentkirályitól március 27-én a kormánytagok is elbúcsúztak, a következő napon Orbán Viktor felkérte Vitályos Esztert, a Fidesz parlamenti képviselőjét, hogy vállalja el a kormánszóvivői feladatokat. Az is lehet, hogy a jövő heti Kormányinfón már őt láthatjuk Gulyás Gergely oldalán.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: telex.hu/hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb