Gasztro

Újabb őrület indul a Trójában: házhozszállítási díj nélkül repítenek hozzád közel 70 féle pizzát

Hónapról-hónapra, hétről-hétre, napról-napra lepi meg a szegedieket a város egyik legkedveltebb mediterrán étterme, a Trója Ételbár & Hummusz Terrace. Nincs ez másképp áprilisban sem, az előző hónapban elkövetett Hummusz akciót követően ezúttal a több, mint 70 (!) féle pizzájukra lőttek ki kedvezményt, de nem is akármilyet.

Ha új hónap, akkor bizony újabb őrület a Kölcsey utcában található Trója Ételbárban! Brutális ajánlattal álltak elő a közel-keleti étteremben, a képlet rém egyszerű ezúttal (is): a hamisíthatatlan Trója pizzákért természetesen fizetned kell, de amennyiben rendelésed akár egy ilyet is tartalmaz, a házhozszállítási díjat elengedik a Trójás srácok. Magyarán: rendelj egy raklapnyi kaját, vagy csak egyetlen egy pizzát a 70 közül (nem lesz egyszerű a választás) a Trójából és nem kell házhozszállítási díjat fizetned, a lényeg csak és kizárólag annyi, hogya rendelésedben legyen pizza.

Mi már most csörgetnénk őket, a +3630 627 9056-os telefonszámon pedig te is megteheted!

Ha pedig megkívántad az autentikus, közel-keleti finomságokat a város egyik legmenőbb mediterrán éttermében és inkább beülnél, már mutatjuk is, hogy hol találod:

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb