Szegedi Arcok

“Hétköznapi Hősök” – még a Balazs Kicks alapítóját is meghatotta a szegedi mentésirányító hőstette, ajándékot adna neki (videóval)

Hősként ünneplik az interneten azt a szegedi mentésirányítót, akinek köszönhetően sikerült megmenteni egy három hónapos kisbabát. A mentőket egy édesanya hívta, akinek kisbabája hirtelen fuldokolni kezdett – írtuk meg tegnap, az Országos Mentőszolgálat története pedig még a Balazs Kicks alapítóját is meghatotta, aki egy ajándékkal szeretné meglepni a mentésirányítót.

“Hétköznapi Hősök” – ezzel a címszóval került fel a TikTokra egy videó, amelyben Pachert Balázs arról beszél, hogy mennyire meghatotta a szegedi mentésirányító, Berényi Bálint minapi hőstette, aki egy 3 hónapos babát mentett meg az édesanyával közösen.

NEM MINDEN HŐS VISEL KÖPENYT

Most Pachert Balázs, a Balazs Kicks alapítója azt mondta, hogy nagy hatással volt rá a történet, és szerinte ez “azt bizonyítja, hogy nem minden hős visel köpenyt és tényleg, a hősök köztünk élnek”. Azt is hozzátette, hogy felajánl a mentősnek egy cipőt, olyat, amit szeretne.

@balazskicks Hétköznapi hősök❤️ @#Mentők #balazskicks ♬ Close Eyes – DVRST

KÖZÖS CÉGET ALAPÍTOTT BALOG LEVENTÉVEL

Az egyedi sneakereket árusító boltjáról ismert Balazs Kicks alapítója, azaz Pachert Balázs egyébként pont tegnap került a címlapokra. No, nem a fent is bemutatott videóval, hanem azért, mert közös céget alapított a Szentkirályi ásványvízgyár alapítójával, az Álommeló és a Cápák között befektetőjével, Balogh Leventével.

Ugyan a Cápák Közöttben már lett volna alkalmuk együtt dolgozni, a „sportcipőkirály” elutasította a cápák ajánlatait, pedig Balogh Levente háromszor is megpróbált kompromisszumra jutni az akkor még piszok fiatal, mindössze 19 éves Pachert Balázzsal. Ifjú kora ellenére azonban Balázs tartotta magát eredeti elképzeléséhez, és nem adott lejjebb a 200 millió forintért 10 százalékos üzletrészt kínáló ajánlatból. Most azonban a hvg360 kiszúrta, hogy a Balazs Kicks alapítója – akinek az exkluzív sneakereket kínáló cipőboltjában vásárolt már Szijjártó Péter és Magyar Péter is – és korábbi befektetőjelöltje közös bizniszbe fog: a Zord-Drink Kft. felét ugyanis Balázs, másik felét Balogh Levente birtokolja.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb