Kikapcs

Az megvan, hogy tőlünk nem messze anno lelőttek egy lelőhetetlen hitt lopakodót? A nyugalmazott ezredes, a délvidéki magyar Szegedre jön ma!

Van egy szuper programajánlónk nektek, ami garantáltan felkelti az érdeklődéseteket, különösen, ha szeretitek a történelmet és a különleges hősök történeteit. Ezúttal egy igazán különleges eseményre hívjuk fel a figyelmeteket: “A Délvidéki Magyar, Aki Lelőtte Az Amerikai Lopakodót” című közönségtalálkozóra, ami a Délvidéki Házban lesz. Személyesen érkezik Szegedre Dani Zoltán nyugalmazott ezredes.

Ez a rendkívüli történet főszereplője egy délvidéki magyar hős, aki egyedülálló módon lelőtt egy amerikai lopakodó repülőgépet. A történet nem csak izgalmas, hanem inspiráló is, hiszen bemutatja, hogy az akarat, bátorság és a szakértelem milyen hihetetlen dolgokra képes.

MIT VÁRHATUNK A KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓN?

A közönségtalálkozó egy interaktív esemény lesz, ahol nem csak meghallgathatjátok a hősies tett részleteit, hanem kérdéseket is tehettek fel, így még közelebb kerülhettek a történethez. Ne felejtsétek el: Az esemény április 5-én, ma 17:00 óra. Minden részlet a Délvidék Ház oldalán található.

Miért ne hagyd ki?

  • Ez egyedülálló lehetőség, hogy közelebbről ismerkedjetek meg egy valódi hős történetével
  • A program interaktív, tehát nem csak hallgatók, hanem résztvevők is lesztek

Szóval, ha szereted a történelmet, kíváncsi vagy a hősies tettekre és szeretnél egy kellemes, tartalmas estét eltölteni, akkor ez az esemény neked szól!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb