Kikapcs

Szemüveg, akár 50% (!!) kedvezménnyel? Sima ügy: pörgesd ki magadnak a születésnapos STAR Optikában!

Kezdjük a legvégén: boldog szülinapot, STAR Optika! A napokban tölti be hatodik születésnapját Újszeged – továbbra is – egyetlen látszerészete, amelynek örömére két rendhagyó őrülettel is készült Horváth Réka és csapata. Az egy dolog, hogy egészen április 30-ig teljesen ingyen (!) vizsgálják a látásod, de egy spéci rulettkereket megpörgetve akár 50% kedvezménnyel csináltathatsz magadnak szemüveget náluk.

SCIENCE FICTION MOVIE, ÚJSZEGEDEN

Többször írtunk már az újszegedi STAR Optika forradalmi, egyben roppant ritka látásvizsgáló gépéről, amely egyedülálló DNEye technológiát vet be. A kuriózum részleteit az alábbi videóban találod, a jó hír pedig, hogy

a Rodenstock újdonságát 2024. április 30-ig, a születésnapjuk alkalmából teljesen díjmentesen használhatod.

A gép azóta szegediek százainak segített az éles látásban, nem is akárhogy: Rodenstock 3D szemvizsgáló gépe több mint 100 ezer egyéni paramétert képes bemérni, így sokkal pontosabb diagnózist állít fel, mint bárki vagy bármi más a világon.

A KOCKA EL VAN VET… KHM, GURÍTVA

A STAR Optika a tavalyi, ötödik születésnapján egy óriási dobókockára bízta a kedvezmények mértékét, a kezdeményezés bejött, óriási pörgés volt náluk. A folytatás az idén sem marad el, azonban egy picivel kaszinósabb lett a hangulat:

  • van náluk egy klassz rulettkerék,
  • amit ha megpörgetsz,
  • akkora kedvezményt ad, amelyik szelvénynél megáll a golyó.

Nem vicc, akár 50% kedvezményt is összepörgethetsz magadnak, amit aztán egyedi (komplett) szemüveg készítésére használhatsz fel. A rulett-promó hasonlatosan a fenti, díjmentes vizsgálathoz, szintén április 30-ig tart.

Újszeged egyetlen, egyben születésnapos optikáját itt találod:

  • Szeged, Szőregi út 80.
  • NOVA Áruház
  • Telefon: +3662 /744-239
  • Nyitva: 09:30-18:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb