Gasztro

Indul a szezon, dübörög a Fitt menü a Bistorantban, Kis Máté IBO nemzetközi nagyközépsúlyú (és a WBO korábbi) bajnoka le is tesztelte!

A Bistorant elhozta a szezon legjobb menüjét. A figyelem és a precizitás alkotta a tökéletes fitt menüt, amit bajnokunk, Kis Máté, azonnal le is tesztelt. Muráti Balázs, a Bistorant vezetője, ezeket a fogásokat ugyanannyira ajánlja a hétköznapi emberek számára, mint az élsportolóknak. Balázs azt is megsúgta nekünk, hogy régen dédelgetett álma volt már, hogy felkerüljön az étlapra, hisz optimális mikro- és makrotápanyag-forrásokat tartalmaz ez a menü. 

A Bistorant fullos Fitt menü sorozata szinte egyszerre kényezteti a szegedieket, és védi a vonalakat. Felkészíti a sportolókat, és vigyáz az egészségre. Tökéletes alkotások születtek az étteremben, amiben a bajnok óriás szerepet vállalt, hisz Muráti Balázs és Kis Máté közös útja már 2021-óta tart. Ez idő alatt a Bistorant folyamatosan Máté mellett áll, a felkészülések közben és között is. De lássuk a menüket. 

Az első ebben a kategóriában, a Mézes-gyömbéres csirkemell steak sült káposztás répával (méz), mindössze 511 kcal tápértéket tartalmaz. Az étlap következő játékosa: a Joghurtos sült céklasaláta cukkini fasírttal (glutén, laktóz), ami csak 332 kcal-ot tartalmaz. Ezt követi a: Csirkesaláta főtt tojással, koktélparadicsommal, újhagymával és avokádóval (tojás) 352 kcal tápértékkel.

A következő tag: a Vörös pestos sajtsaláta (jégsaláta, rukkola, szalanova, lágy kecskesajt, parmezán morzsolt fetasajt, kékszőlő, aszaltbarack, pörkölt fenyőmag, aszaltparadicsomos pesto) összesen 466 kcal-cal. Végül, de nem utolsó sorban pedig érkezik a Citrusos zeller gratin sült lazac steakkel, égetett naranccsal és házi narancsos olívás dresszinggel (hal, zeller), mindössze 468 kcal-val. 

Nekünk már most összeszaladt a nyál a szánkban!

Sőt, ha nem találod meg a számodra megfelelő fogást, van lehetőséged akár egyénileg is összeállítani a saját Fitt menüdet is, egy alkotóira robbantott kínálat segítségével.

Ha a legjobb minőségű és tápláló ételeket keresed, a Bistorant minden igényedet kielégíti.

Asztalfoglalásért keresd őket e-mailen: [email protected] vagy telefonon a +36 30 / 9686-686-os számon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb