Szegedi ArcokVideo365

Ugye nem a téli gumikat koptatod még mindig? Újítsd meg a szetted most akciósan a Kalmár Motor Bosch Car Service-ben, brutál jó áron

Szikrázó napsütés tombol napok, sőt, lassan inkább hetek óta Szegeden, a tavasz eljövetele helyett lassan tényleg ott tartunk, hogy a nyár beköszöntének örülhetünk. Kijelenthetjük, hogy hivatalosan is megérkezett a gumcsire-időszak, ezért ellátogattunk a város legnagyobb múltú motorkereskedésébe, az Algyői úton található Kalmár Motorhoz. Ne tévesszen meg a név, nem csak a motoros társadalmat szolgálják ki, Bosch Car Service-ükben ugyanis megjavítanak minden négykerekűt is. Az üzem vezetőjével, Kohajda Miklóssal arról beszélgettünk, hogy miért fontos időben felrakni a nyári gumikat, mire kell odafigyelni gumiabroncs témakörben, sőt, még egy bomba akcióról is beszámolt nekünk.

Berobbant a fantasztikus szegedi tavasz, a gumicsere-időszak érkeztével pedig nem is látogathattunk volna máshova, mint a város legkomolyabb múlttal rendelkező motorkereskedéséhez, a Kalmár Motorhoz! Ne tévesszen meg senkit a név, az Algyői úton található vállalkozás nem csak a kétkerekű járgányok szerelmeseit várja, Bosch Car Service-ükben ugyanis az autós társadalmat is kiszolgálják. A Szeged365 olvasóinak már Kohajda Miklós sem lesz ismeretlen, a Kalmár Motor szervízvezetője, akihez amolyan költői kérdést intéztünk elsőnek, mikor megkérdeztük, hogy fent lehet-e még hagyni ilyenkor a téli gumikat jóvanazúgy’ módon, vagy cserélni kell. A válasz természetesen az volt, hogy mindenképp cseréljük, ugyanis 7 fok átlaghőmérséklet fölött már a nyári gumikat kell használni. A szervízvezető hozzátette, ha minden kötél szakad, akkor inkább a négy évszakos maradjon fent, de ez is csak akkor, ha valaki nem közlekedik vele évi 10.000 km-nél többet.

A KALMÁR MOTORNÁL BOMBA AJÁNLATOT HIRDETTEK, MÁR 8000 FT-TÓL KICSERÉLIK A TELJES SZETTED

Kohajda Miklós szervízvezető arról is beszélt nekünk, hogy Magyarországon nem szabályozza a törvény a gumicserét, ezért is fordulhat elő, hogy még csomóan a télieket koptatják, ami nagy hiba, ugyanis ez borzasztóan balesetveszélyes. Felhívta a figyelmet arra is, hogy az utóbbi 4-5 évben már jóval melegebbek a nyarak – ezt szegedi viszonylatban a saját bőrünkön is tapasztaljuk – ami oda vezet, hogy az aszfalt hőmérséklete akár a 90 fokot is elérheti, ami hatalmas igénybevételt jelent a gumiabroncsok számára. A szervízvezetőtől megtudtuk, hogy most elképesztően kedvező áron cserélik le a személyautók teljes szettjét, mérettől függetlenül, beleértve a kerékcserét és a centírozást is, már 8000 Ft-tól. Nem csak személyautókra vonatkozik az akció, hanem szinte bármilyen gépjárműre, a kedvezmény minden részletét, egyben IDE KATTINTVA találod meg. A Kalmár Motor Kft-nél tett látogatásunkat és a Kohajda Miklóssal folytatott beszélgetésünket, videós formában is mutatjuk:

Meggyőztünk? Akkor nincs más hátra, csak jelentkezz be a Kalmár Motor Bosch Car Service-be még ma, a +36 30 6456155-ös telefonszámon!

  • Szeged, Algyői út 58.
  • www.kalmarmotor.hu
  • +36 62 466 176 (központi)
  • +3630 6456155 (autószerviz)
  • +3630 6354 995 (vizsgabázis)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb