Kikapcs

Jó rövidre vágták a hétvégi bulit Szegeden, mármint, ami a szoknyákat illeti! MINI SKIRT PARTY tombolt a Hungiban! (Galéria)

Egész Szeged ezt várta, és most végre eljött. Berobbant a meleg és repültek a ruhadarabok! Fülledt erotikus hangulattal indult a MINI SKIRT PARTY a hétvégén a Hungiban. Huuu gyerekek, volt ott minden, fekete, fehér, sárga, zöld, csipkés, rakott, áttetsző, extra rövid, kockás, fodros és testhez álló mini is. Szeged miniszoknyái vonaglottak fel-alá, a tánctér pedig megtelt erotikával. A Szeged365 természetesen nem maradhatott le erről sem. Mutatjuk az exkluzív képeket!

A 18 pluszos bulin a fiatalok már elég korán nyomtak egy kövér gázt a Hungiban, pörgött a bár, pezsgett a vágy, tombolt a leendő nyár. A szerelemmel átitatott levegőben széttáncolták a cipőjüket, és őrülten élvezték a felhőtlen szombat estét. 

A Hungi klubban szinte minden nap buliznak, és ez a szombat sem maradhatott ki a sorból. DJ BIG BILL egyszerűen kirobbantotta a szegediek erotikusabb oldalát, így mindenki teljesen belevetette magát az éjszakába. Ha esetleg lemaradtál erről a szombati őrületről, ne aggódj, mert most megosztjuk veled a legfrissebb, forró pillanatokat a buliról!

Szeged365 nyertesei is részesei lehettek az éjszaka varázsának, és most itt vannak a buliról készült képek, hogy újra élhessétek az éjszaka varázslatát. Ne hagyjátok ki a következő bulikat sem, fedezzük fel együtt, mire képes a szegedi éjszaka! Holnap este már vár mindenkit a techno-láz a Hungiban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb