Szegedi ArcokVideo365

Éppen motoros jogsit szeretnél? Tanulj a Csillag Autós- és Motoros iskolánál és szerezd be a Kalmár Motor legvagányabb motoros cuccait kedvezményesen

Kevesebb menő dolgot tudunk elképzelni annál, mint amikor két igazán komoly múlttal rendelkező szegedi vállalkozás a közös együttműködés mezejére lép azért, hogy megkönnyítsék a jövőbeni motoros generáció életét. Most pontosan ez a helyzet, ugyanis a Csillag Autós- és Motoros Iskola a város legnagyobb múltú, 40 éves motorkereskedésével, a Kalmár Motor Kft-vel fogott össze nemrég, ennél jobb apropó pedig nekünk sem kellett: rögtön el is ugrottunk az említett autósiskola tanpályájára, ahol a srácok pont a szuper dögös Kalmár Motor féle gépsárkányokkal gyakoroltak.

Egy ideje már közösen egyengeti a jövőbeni motoros generáció útját a Csillag Autós- és Motoros Iskola az Algyői úton található motoros-szentéllyel, a Kalmár Motor Kft-vel. Nem fogunk hazudni, mikor megnéztük hogyan gyakorolnak a (még tényleg) szelíd motorosok, a mi kedvünk is megjött két kerékre pattanni, ugyanis a hangulat pazar volt, ráadásul a srácok olyan Yamahákon, Kawasakikon és Suzukikon gurulgattak, hogy csak úgy néztünk. Mindez nem véletlen, ugyanis a Kalmár Motornál egyedülálló módon mindhárom japán márka elérhető, ezeket pedig a Csillag Motoros Iskolánál tanulóknak is biztosítják: mint Pataki István, a motoros képzés vezetője elmondta, az együttműködésnek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a tanulók tapasztalatot szerezzenek különböző kategóriájú motorokon, valamint arra is, hogy segítsenek nekik a motor és felszerelés vásárlásban is.

A KÉPZÉS MINDÖSSZE 3 HÓNAP, AMI UTÁN MÉG KEDVEZMÉNYT IS KAPSZ A KALMÁR MOTOR TERMÉKEIRE

A Csillag Motoros Iskola képzésvezetője megnyugtatott minket, aki esetleg most vágna bele egy motoros jogsiba, annak sem kell aggódnia, ugyanis a képzést mindössze 3-4 hónap alatt be lehet fejezni, még akkor is, ha valaki totál nulláról indul. Ottjártunkkor a tanulók éppen a járműkezelési vizsgára gyakoroltak és be kell valljuk: igazán jól nyomták. Oláh István, a Kalmár Motor képviseletében arról mesélt, hogy az együttműködéssel kapcsolatban különösen jók a tapasztalatok, ugyanis egyre több fiatal jár mostanában motoros vizsgát tenni, aminek különösen örülnek. Ha tehát pont most gondolkodsz motoros jogsi megszerzésében, akkor a képlet pofon egyszerű: irány a Csillag Autós- és Motoros Iskola, majd a képzés, ahol Szeged legnagyobb múltú motorkereskedéseinek szenzációs kétkerekűin sajátíthatod el a motorozás csínját-bínját.

Azt hitted ennyi az egész? Amennyiben a Csillag Motoros Iskolánál vizsgázol, a Kalmár Motor Kft. legvagányabb motoros ruházatait is kedvezményes áron szerezheted meg!

A teljes interjút a két vállalkozás képviselőjével, valamint a Csillag Motoros Iskola tanpályáján forgatott videónkat is mutatjuk, íme:

  • Szeged, Algyői út 58.
  • www.kalmarmotor.hu
  • +36 62 466 176 (központi)
  • +3630 6456155 (autószerviz)
  • +3630 6354 995 (vizsgabázis)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb