Gasztro

Közel 70 fantasztikus pizza, házhozszállítási díj nélkül? Sima ügy, csak csörgesd Szeged egyik legkedveltebb mediterrán éttermét, a Trója Ételbárt

Igazán sűrű az élet mostanság a Kölcsey utcában, a Trója Ételbár ugyanis folyamatosan akciókkal bombázza Szeged népét, így nem nagy meglepetés, ha eláruljuk: áprilisban is kifőztek valamit. A fantasztikus mediterrán, közel-keleti finomságaik mellett ezúttal a szintén zseniális pizzáik lesznek a középpontban ebben a hónapban, amiket házhozszállítási díj nélkül visznek ki minden szegedi pizzaimádónak, egészen április 30-ig.

Az előző havi hummusz-őrületet követően ismét kedveskedik a vendégeinek a Trója Ételbár: van náluk közel 70 féle elképesztően finom pizza, amit áprilisban házhozszállítási díj nélkül repítenek házhoz a villámgyors Trója-futárok. Igen, tényleg erről van szó a lényeg mindössze annyi, hogy rendelj tőlük direktben és rendelésed tartalmazzon legalább egy darab Trója pizzát. Mindegy, hogy egy tonna kaját rendelsz az egész családnak, vagy csak magadnak vacsorára egy pizzát, az ajánlat így is áll: csak tartalmazzon pizzát a rendelésed.

Ennél szerintünk nem kell több, kapd fel a telefont és szélvész tempóban csörgesd a +36 30 627 9056-os telefonszámot, ők pedig már hallgatják is mit ennél!

Ha pedig megkívántad az autentikus, közel-keleti finomságokat a város egyik legmenőbb mediterrán éttermében, és nem csak rendelnél, hanem be is ülnél valamikor, már mutatjuk is hol találod:

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb