Sport

Régi hagyományt elevenít fel az OTP Bank-Pick Szeged: újra közös csapat- és szurkolói fotózás lesz a Móra Ferenc Múzeumnál

Az OTP Bank-Pick Szeged Kézilabdacsapat, valamint a PICK és a Mizo márkák újabb közös nagy dobásra készülnek, ugyanis jön a PICK&Mizo #kékek Tour csapat- és szurkolói fotózás, április 12-én, a szegedi Móra Ferenc Múzeum előtt.

Mint megtudtuk, április 12-én, pénteken, 18:15-kor egy régi hagyományt elevenít fel a klub, mégpedig újra közös csapat- és szurkolói fotózást szerveznek a Móra Ferenc Múzeum lépcsőjére. Az eseményen a teljes kézilabdacsapat részt vesz, amelyre sok szeretettel várják a népes #kékek tábor tagjait is egy nem mindennapi közös képre. A helyszínen meglepetések is várják majd a szurkolókat a PICK és a Mizo jóvoltából.

AZ ELSŐ FELVONÁS A KÖZÖS FOTÓ LESZ

A közös fotózás az első felvonása a PICK&Mizo #kékek Tour-nak, amely a csapat és a két márka közös aktivitása a tatabányai férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőhöz kapcsolódóan. Így írnak a honlapjukon:

18.15-kor álljunk össze egy közös képre, ami garantáltan örök emlék lesz mindenki számára!

30 ÉVE TÖRETLEN AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS

Azt is kiemelték, hogy a PICK márka és a kézilabda összekapcsolódása nem újkeletű, hiszen két szegedi büszkeségünk, a több mint 150 éves húsipari márka és a nemzetközi elitbe is tartozó, 62 éves OTP Bank – Pick Szeged Kézilabdacsapatának együttműködése immár 30 éve töretlen. A sikeres márkaszponzori együttműködés a szegedi kötődésen túl a közös értékeken alapul: az OTP-Bank-Pick Szeged Kézilabdacsapata ugyanazokat az értékeket képviseli a sportban, mint a PICK márka a gasztronómiában. A márka és a csapat közös célja, hogy legyen a sport és a szurkolás generációkon átívelő igazi közösségi élmény, ezáltal is népszerűsítve a kiegyensúlyozott, egészségtudatos életmódot, a közös minőségi időtöltést és a kézilabda sportág szeretetét.

A MIZO IS BESZÁLLT A CSAPAT MÖGÉ

A Mizo tavaly ősszel gyémántfokozatú szponzorként csatlakozott a kékek csapatához. Magyarország egyik legismertebb élelmiszeripari, tejipari márkájaként termékei, aktivitásai révén elhivatott az egészséges életmód és a közösségek támogatása mellett. A Mizo kézilabdacsapathoz való kötődése különösen erős, hiszen az egyik legnagyobb és legtöbb munkavállalót foglalkoztató gyára Szegeden található.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb