Sport

Önzetlenségből ötös: a Kiss Csillag Közhasznú Alapítványnak ajánlotta fel a Pick Szeged Nagy dobás játékuk főnyereményét

Magabiztos, 39-23-as győzelmet arattunk a Ferencváros ellen az OTP Bank-Pick Szeged, ez a siker pedig azt jelenti, hogy bejutottak a bajnoki döntőbe, írtuk meg szerdán. A mérkőzés azonban nem csupán a győzelem miatt emlékezetes: ismét megrendezték ugyanis a Pick Szeged Zrt. jóvoltából a Nagy dobás játékot. A 100 ezer forintos főnyereményt pedig a Kiss Csillag Közhasznú Alapítványnak ajánlották fel a Kékek.

A FRADI MECCS SZÜNETÉBEN EGY KÉKEK JÁTÉKOS DOBOTT A KAPURA

Nagy csata zajlott a félidőben a Pick Szeged Zrt. Nagy dobás játékán. A csapat nagy szurkolója, Szép Szabolcs háromszor is eltalálta a felső lécet, így játszhatott tovább a fődíjért, a 100 ezer forintért. A feladat nem volt könnyű, a félpályáról kellett a gólvonal mögé juttatni a labdát. Szabolcs kísérlete nem sikerült. Mivel eddig még senki sem vitte el a nyereményt, így a szegedi klub és a Pick Szeged Zrt. előre megbeszélte, hogy a Fradi meccs szünetében felkérnek egy #kékek játékost, hogy dobjon ő a kapura.

AZ ÖSSZEGET FELAJÁNLOTTÁK A KISS CSILLAG KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNYNAK

A csapat választása Nagy Martinra esett. Azt is megbeszélték, hogy az összeget majd jótékonyságra ajánljuk fel, méghozzá a Kiss Csillag Közhasznú Alapítványnak. “Velük is szoros kapcsolatot alakítottunk ki, az egyik téli meccsünkre több családot is meghívtunk, hogy együtt szurkoljanak nekünk” – írta a klub beszámolójában.

NAGY MARTIN KŐKEMÉNYEN MEGLŐTTE A LABDÁT

Nagy Martin nem sokat teketóriázott, kőkeményen meglőtte a labdát, amelyet mintha zsinóron húztak volna, úgy vágódott a kapuba. Nagy taps fogadta a kapus teljesítményét, és főleg széles mosoly, hiszen nagyon jó helyre kerül majd a 100 ezer forint.

A HSA-NEKA MECCSEN ADJÁK ÁT AZ ADOMÁNYT

A Kékek legközelebb április 30-án (kedden) 18 órakor játszik hazai pályán a HSA-NEKA ellen, a meccs előtt adják majd át az adományt a Kiss Csillag Közhasznú Alapítványnak.

Forrás és fotó: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb