Mindenmás

Napi pakk: igazán mozgalmas napunk lesz ma Szegeden, indul az Egyetemi Tavasz, Közgyűlés és Pick Szeged szurkolói fotózás vár ránk

Egy biztos, ma nem fogunk unatkozni Szegeden. Közgyűléssel indul a nap, majd szurkolói fotózás is lesz a Pick Szegeddel, sőt, ma este Balázs-Piri Soma koncertjével hivatalosan is elstartol az Egyetemi Tavasz. Meghoztuk a Napi pakkot a kávéd mellé, minden hasznos infóval reggelre!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden kedves Gyula, Zénó, Szilárd, Konstantin, Csanád, Csaba, Baldvin, Sebő

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a rock and roll születésnapja.
  • Ma van az űrhajózás napja.
  • 79 éve fejeződtek be a II. világháborús harcok Magyarországon.
  • 78 éve született Ed O’Neill amerikai színész (Ford Fairlane kalandjai; Kutyám, Jerry Lee; Egy rém rendes család, Modern család).
  • 72 éve született Oszvald Marika, Kossuth-díjas színésznő, operetténekesnő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

MA IGAZI KORA NYÁRIAS IDŐNK LESZ SZEGEDEN

Pénteken sok napsütés ígérkezik, délután növekszik meg észak-északnyugat felől a fátyolfelhőzet, csapadék azonban nem várható. Az északias szél nyugaton és keleten, északkeleten lehet élénk. Délután 21-26 fok valószínű Szegeden.

MA STARTOL AZ EGYETEMI TAVASZ – A HIVATALOS MEGNYITÓN BALÁZS-PIRI SOMA KONCERTEZIK

Idén is lesz Egyetemi Tavasz rendezvénysorozat Szegeden. Mint kiderült, az eseménysorozatot április 12-én nem más nyitja meg az egyetem Rektori Épületében, mint a Legszegedibb Zenész, azaz Balázs-Piri Soma.

MA KÖZGYŰLÉS LESZ SZEGEDEN

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2024. április 12-én (pénteken) 9.00 órai kezdettel tartja soron következő ülését a Városháza Dísztermében. A közgyűlés fontosabb döntéseiről napközben jövünk majd a Szeged365.hu-n.

INDUL AZ I. BOR, GRILL ÉS BBQ FESZTIVÁL KISKUNDOROZSMÁN

Koncertekkel és változatos programokkal várnak mindenkit április 12-én és 13-án Kiskundorozsmára, ugyanis ekkor rendezik meg az I. Bor, Grill és BBQ fesztivált a településen.

KÖZÖS CSAPAT – ÉS SZURKOLÓI FOTÓZÁSRA VÁRJA SZURKOLÓIT A PICK SZEGED

Az OTP Bank-Pick Szeged Kézilabdacsapat, valamint a PICK és a Mizo márkák újabb közös nagy dobásra készülnek, ugyanis jön a PICK&Mizo #kékek Tour csapat- és szurkolói fotózás, április 12-én, a szegedi Móra Ferenc Múzeum előtt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb