Kikapcs

Így bulizik Szeged! Lélegzetelállító pillanatok a hétvégi Hungi buliról!

A város legforróbb eseményének nyomában jártunk, és elhoztuk nektek a legdögösebb képeket a hétvégi Hungi buliról! Szeged legszínesebb és legpörgősebb bulijának izgalmait egy csokorban nyújtjuk, hogy újra átérezhessétek a felejthetetlen éjszakát.

De, most kapaszkodjanak azok is, akik nem voltak ott, ugyanis orbitális időutazásban vettek részt a szegediek a Hungiban. Dj Big Bill gondoskodott róla, hogy a legnagyobb slágerek és azok feldolgozásai a múltba repítsék a fiatalokat. Szó szerint mindenki megőrült, a hangulat az égig emelkedett.

A buli fergeteges hangulatát és vibráló energiáját a lencsénkbe zártuk, így mindenki, aki ott volt, újra átélheti a pezsgést, a táncot és az örömöt, aki pedig nem, az készülhet a következő szombatra. Most a legdögösebb ruhákban és a legforróbb zenékre tomboló tömegből kiválasztottunk néhány kihagyhatatlan pillanatot, hogy együtt emlékezhessünk a hétvége legnagyobb bulijára.

Készüljetek egy kis nosztalgiára, amint visszatekintünk a Hungi buli legemlékezetesebb pillanataira! Izzítsátok a rakétákat újra, hisz szombaton ismét kiengedhetjük a felgyülemlett gőzt! A hétvégi Hungi, mindig felejthetetlen. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb