Kikapcs

Brutális telt házzal pörgött végig a kétszeres Fonogram-díjas Nótár Mary koncertje a Garden Bistroban, ezért óriási meglepetéssel készül a Damjanich utcai étterem

Események, bulik, koncertek, vacsoraestek… soroljuk még? Mindenből kijut az idei évben a Garden Bistroban, fantasztikus programokkal várja vendégeit hétről-hétre a Damjanich utcai étterem. Legutóbb múlt hét pénteken mulattak óriásit, amikor a kétszeres Fonogram-díjas énekesnő, Nótár Mary rögtön egy dupla koncerttel varázsolta el az étterem vendégeit. A padló rendesen izzott a táncoló lábaktól, a hangulat frenetikus volt, ezért a Garden Bistro most hatalmas meglepetéssel rukkolt elő.

Krisz Rudi, Kökény Attila (na meg persze kisebbik fia, az aranytorkú Kökény Lali), Nótár Mary… csak egy pár közismert arc, akiket a közelmúltban Szegedre csábított a Garden Bistro. A Damjanich utcai étterem kinti és benti részére összesen 140-150 vendéget lehet beengedni, ami bizony meg is történt, ugyanis telt házzal pörgött végig a kétszeres Fonogram-díjas énekesnő (egyébként dupla) műsora. A Damjanich utcában pontosan tudják, mekkora volt az érdeklődés Nótár Mary estjére, és mivel a buli igen hamar sold out lett, a Gardennél azokra is gondoltak, akik nem tudtak eljönni a fergeteges pénteki koncertre, ezért most egy hatalmas meglepetéssel rukkoltak elő:

bejelentették, hogy visszahívják Nótár Maryt a Garden Bistroba, így szeptember 6-án ismét a Damjanich utcába érkezik a kétszeres Fonogram-díjas művész!

… és ez még nem minden: május 15-ig kedvezményesen, mindössze 16.990 Ft-ért válthatod meg a jegyedet a fantasztikus vacsoraestre, erről minden további infót IDE KATTINTVA találsz.

  • Garden Bistro&Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb