Kikapcs

Nem kis eseményt hirdetett meg Sándorfalva! A helyi Ipartestület jubileumi rendezvényén még Nagy Feró is ott lesz

A Sándorfalvi Ipartestület idén 100 éves, a jubileum alkalmából pedig egy nagyszabású rendezvényt szerveznek. A programon főzőverseny, kirakodóvásár és zenei fellépők is lesznek. Mint néhány napja kiderült, nem más, mint Nagy Feró lesz a sztárfellépő.

Mint a szervezőktől megtudtuk, a “8 óra munka” című sláger előadója május 4-én fog fellépni a Sándorfalvi Kastélykertben. A Sándorfalvi Ipartestület a Facebook-oldalán hétről-hétre leplezte le a rendezvényre érkező zenészeket és táncosokat, a teljes program pedig mostanra rajzolódott ki. A rendezvényen fellép például

  • a helyi Budai Sándor Citerazenekar,
  • a Suhancok Néptáncegyüttes,
  • a Kiss Mátyás Néptáncegyesület,
  • Dóka Attila és Kovács Sára,
  • Nagy Feró után pedig DJ Matesz fogja zárni az estét.

FŐZŐVERSENY ÉS KIRAKODÓVÁSÁR IS LESZ

Gazdag lesz tehát a zenei felhozatal, azonban nemcsak a színpadon fognak zajlani az események: a Sándorfalvi Piactéren főzőversenyt szerveznek, kirakodóvásáron lehet majd nézelődni és szakmai kiállítók standjait is meg lehet tekinteni. A jubileum alkalmábol egy múzeumi tárlatot is berendeznek a Kastélyban “Iparos Kiállítás” néven, amely amellett, hogy az Ipartestület 100 éves múltjából is mutat be részleteket, Hoffmann László országos hírű épületgépész szakmához kapcsolódó régiségeit is tartalmazza. A műtárgyak egyenesen egy budapesti kiállításról érkeznek majd Sándorfalvára.

SOKAT DOLGOZTAK A RENDEZVÉNYEN

“Sándorfalva Város és az IPOSZ – Ipartestületek Országos Szövetsége támogatásával sikerült országos szintűre emelni a rendezvényt. A Sándorfalvi Ipartestület csapata sokat dolgozott a rendezvény megszervezésével. A fő motivációnk az volt, hogy adjunk valamit a lakosságnak, mert ha belegondolunk, ők adnak munkát a vállalkozóknak, így nekik is köszönhető az, hogy Sándorfalván ilyen sok és komoly vállalkozás működhet! A vásári forgatagba van még hely, szívesen fogadunk jelentkezőket” – nyilatkozta Jenei Csaba, a Sándorfalvi Ipartestület elnöke.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb