Gasztro

Egy igazi bűvész vagy a tányérokkal és pont munkát keresel? Csapatot bővít a város közkedvelt mediterrán étterme, a Trója Ételbár

A Kölcsey utcában található mediterrán éttermet talán már senkinek sem kell bemutatnunk, a közel-keleti ízekben abszolút élen járó Trója Ételbár ugyanis szinte minden nap teljesen megtelik kívül-belül. Pontosan ezért van szükségük a legfürgébb kollégákra, aki most te is lehetsz, ha jól bánsz a tálcákkal, tányérokkal és poharakkal, ugyanis felszolgáló munkatársat keresnek.

Olyan nagy a pörgés mostanság a Kölcsey utcában található Trója Ételbárban, hogy elérkezett náluk a bővítés ideje: felszolgáló munkatársat keres a város közkedvelt mediterrán étterme. Ha igazi zsonglőr vagy a tálcákkal és dolgoznál a méltán híres szegedi étteremben, akkor most pont a tökéletes cikkre kattintottál. A meló és a csapatuk is eléggé pörgős, cserébe legalább ilyen pörgős a fizetés is, de azt a tömeget látva, ami nap mint nap a Kölcsey utcában van, ez érthető. Ha bírod a gyűrődést, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni a Trója Ételbárnál Facebook vagy Instagram üzenetben, vagy e-mailben, a következő két cím egyikén:

Dolgozz a város egyik legmenőbb mediterrán éttermében, pörgős, de szuper kedves kollégákkal, korrekt fizetésért!

Ja, még valami: egész hónapban elengedik a házhozszállítási díjat a Trójánál, amennyiben direktben rendelsz tőlük és az legalább egy Trója pizzát tartalmaz, erről minden infót IDE KATTINTVA találsz meg.

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb