Smart SzegedVideo365

Világújdonság, San Diegoból egyenesen a szegedi Global Fitnessbe: megérkezett a full extrás testszkennerük, amit már Te is kipróbálhatsz

Van egy edzőterem-komplexum a Makkosházi körúton, ami most egyenesen San Diego-ból hozott világszenzációt a konditerem szerelmeseinek: Magyarországon először náluk lesz elérhető az a testszkenner, amiért Neu László és a Global Fitness csapata egészen Floridáig repült. A kis szerkezet olyannyira extra, hogy egy ideje már az orvosi diagnosztikában is használják, most pedig a szegedi edzőterembe is megérkezett, sőt, már Te is kipróbálhatod!

Zajlik az élet mostanság a Makkosházi körúton, de a Global Fitness-nél nem terveznek visszavenni a tempóból a közeljövőben sem. Jól bizonyítja ezt mostani lépésük is, ugyanis Neu László szakmai vezető és csapata egészen Floridáig ment a világújdonságnak számító, vadonatúj testszkennerért. Mint a terem szakmai vezetője elmondta, az egyébként már orvosi diagnosztikában is használt kis gépezet elképesztően pontosan szkenneli be az emberi méreteket, majd egy fotórealisztikus képet is ad az emberről. Ennek köszönhetően minden fontos infót megtudhatsz a tested jelenlegi állapotáról, az idő előrehaladtával láthatod a változást, amit akár büszkén kiposztolhatsz a közösségi médiába a 3D-s fotónak köszönhetően. Ami viszont még fontosabb: sokkal tudatosabban és átláthatóbban tervezheted meg az edzéseidet, melynek köszönhetően a kívánt eredményt is hamarabb érheted el. Mindezt már te is kipróbálhatod a Global Fitness-ben, Neu László mond róla minden további infót ebben a videóban:

Próbáld ki a vadonatúj testszkennert a város egyik legnagyobb edzőterem-komplexumában, már mutatjuk is, hol találod:

Az edzőtermet itt találod:

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb