KikapcsVideo365

A Napfény Műteremben “kötött ki” Lukács Sándor, Kossuth díjas színész, ahol vastapssal fogadták a KIKÖTŐ című előadását!

A Napfény Műterem hétről hétre kényezteti a szegedieket a gasztronómia mellett, kulturális csemegékkel is. Szeged szívében, a mediterrán doboznak a belsejében lapul egy kis szelence, ami az exkluzív terem nevet kapta, ahol fantasztikus előadások töltik meg hol a hétvégéket, hol a hétköznapokat. Most Lukács Sándor, Kossuth és Jászai Mari díjas színész és költő önálló estje került megrendezésre, de, hogy mit mondott Szegedről? 

“Szeged, akár főváros is lehetne, a széles utcáival, körútrendszerével a számtalan sok nagyszerű éttermével”, kezdte mondanivalóját Lukács Sándor, az előadás után, ahol telt házzal és vastapssal fogadta a szegedi közönség. Az ikonikus este mély és megindító volt, ami a Kikötők címet kapta, ahol a közönség visszajelzéseiből is kiderült, hogy ez az előadás, még hosszú ideig emlékezetes marad. A művész úr, aki a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja is elragadtatva beszélt az előadás után a Szeged365-nek a városról. 

A verses este előtt pedig a közönség részese lehetett a Hungarikon gyűjtemény legújabb szegedi vonatkozású darabjának, melyet először a Napfény Műteremben láthattunk. Ez az alkotás Juhász Gyulának kapukulcsából merített ihletet, és egy új, kreatív módon mutatja be Szeged történetét és kulturális örökségét. Az alkotás megalkotására a gyűjtő Kárpáti Tamás Noon Azaki-t (Kováts Lajos), a híres magyar festő-grafikust kérték fel, míg bemutatására és leleplezésére Barnák Lászlót, a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatóját.

A páratlan és az élményekkel teli estről, ahol a gasztronómiai csodák csak fokozták a hangulatot, stábunk sem hiányozhatott. Ha lemaradtál, mindenképp nézd meg a videót, és a Napfény Műterem oldalán kövesd be következő eseményeket, és figyelj, nehogy az orrod elől elkopjanak a jegyek. 

Következő programok májusban: Klem Viktor Sztorik a konyhából című előadása, amire vészesen gyorsan fogynak a jegyek, és érkezik Auth és Popper közös estje is, amire már el is fogytak a jegyek.


Széchenyi tér 2/a, Szeged, Hungary
(30) 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb