Szegedi Arcok

Ismét kétkeréken érkezik a segítség a Reménysugár Alapítvány kis betegeinek: májusban elstartol a Nyújts kezet! Jótékonysági Motoros Felvonulás Szegeden

Immáron hatodik alkalommal bőgnek fel a vasparipák Szegeden a jó ügy érdekében, ugyanis május 11-én, szombaton elstartol városunkban az idei Nyújts kezet! Jótékonysági Motoros Felvonulás. Az eseménnyel az aranyszívű bőrmellényesek ezúttal is azokat támogatják, akiknek a leginkább szükségük van rá, a befolyt összeget a Reménysugár a Dél-Alföldi Haematológiai És Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány számára ajánlják fel.

Dél-Alföldi Motoros Egyesület által hatodik alkalommal megrendezett “Nyújts Kezet!” című jótékonysági motoros felvonulás, mint Ujváry Béla, a Dél-Alföldi Motoros Egyesület titkára, az esemény főszervezője, elmondta beszélgetésünk során, az évek alatt számos életmentő készülékkel segítették a Reménysugár Alapítványt, hogy a kis betegek minél hamarabb a gyógyulás útjára léphessenek.

AZ IDEI ADOMÁNYOKBÓL EGY VÉR – ÉS INFÚZIÓ MELEGÍTŐ BESZERZÉSÉT CÉLOZTÁK MEG

A jótékonysági motoros felvonulásnak köszönhetően ugyanis már lehetőségük nyílt ultrahangos gyógyszerporlasztó, infúzió pumpa és dokkoló, valamint egy CoaguChek INRange véralvadásmérő készülék beszerzésére. Tavaly a támogatásnak köszönhetően betegőrző monitorokkal gazdagodhatott az Alapítvány eszközkészlete, idén pedig egy Astotherm plus vér- és infúzió melegítő megvásárlását célozták meg.

AZ EGYESÜLET TITKÁRA REMÉNYEI SZERINT IDÉN MÉG TÖBBEN LESZNEK, MINT TAVALY

Ujváry Béla elmondta, a tavalyi eseményen 500-600 motoros vett részt a jó ügy érdekében, s reményei szerint idén még többen állnak melléjük. A jótékonysági eseményre ugyanis nem csak a kétkerekű paripák szerelmeseit várják, hanem minden támogatót, érdeklődőt, akik valamilyen módon szeretnének hozzájárulni a nemes célhoz. A látványos felvonuláson kívül a nap során a résztvevőknek lehetőségük lesz megcsodálni a gyönyörű vasparipákat, egy jót beszélgetni a motorosokkal, megismerkedni a Dél-Alföldi Motoros Egyesület célkitűzéseivel és a Reménysugár Alapítvány missziójával.

A HUSZÁR MÁTYÁS RAKPARTRÓL STARTOL A FELVONULÁS

Mint megtudtuk, a motoros felvonulás a hagyományokhoz hűen idén is a Huszár Mátyás rakpartról startol. A gyülekező május 11-én, szombaton 13 órától lesz, maga a felvonulás pedig 15 órakor indul rendőri felvezetéssel. Utolsó állomásként a Gyermekklinika elé futnak be majd a járgányok. Ujváry Béla abba is beavatott bennünket, mind a gyülekező pontnál, mind a célállomásnál lehet majd adakozni a Reménysugár Alapítvány részére, mely képviselői kint lesznek a rendezvény helyszínein és fogadják a befutó adományokat. A gyülekező pontnál lesz egy fix sátor felállítva erre a célra, illetve egy mobilpersely is hozzásegíti a résztvevőket, hogy könnyebben megtehessék felajánlásaikat. Mint Ujváry Béla elárulta, ha valaki személyesen nem tudna eljönni, utalással is segítheti a Reménysugár Alapítvány eszközbeszerzését.

TUDJÁK, MILYEN HATALMAS ERŐ LAKOZIK EBBEN A MEGMOZDULÁSBAN

“Az Alapítvány nagyon nagy szeretettel és örömmel fogadja a támogatásunkat. Most már ez a hatodik alkalom, tudják, mire vagyunk képesek. A támogatóinknak, és a résztvevőknek köszönhetően mekkora hatalmas erő lakozik ebben a rendezvényben. A felajánlásoknak köszönhetően eddig is olyan eszközöket sikerült beszerezni, amivel a munkájukat tudtuk segíteni, még jobb minőségűvé, könnyebbé tenni. A célunk az, hogy minél sikeresebben tudják végezni a munkájukat” – árulta el Ujváry Béla.

Ha kicsit nosztalgiáznál, mutatjuk, milyen volt a tavalyi felvonulás Galyas Richárd kollégánk kameráján keresztül:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb