Szegedi Arcok

A TianDe Hungary bemutatja: hajnövekedést serkentő sampon, egyenesen az Altai-hegységből

A tavasz egyet jelent az újjászületéssel, a megújulással, a szegedi központú TianDe Hungary pedig ennek tükrében egy igazán különleges termékcsaláddal kedveskedik: megérkezett a hajnövekedés-serkentő samponjuk, amelyet a hamvaskéreg gombából, valamint a nyírfarügyekből készült természetes főzetek felhasználásával fejlesztettek ki. A Naturliget Bioboltban is elérhető újdonság egyaránt ajánlott ápolószerként és megelőzésére, egyben a fejbőr állapotának javítására fokozott hajhullás esetén.

A sampon kurkumából és az indiai sárfányból kinyert növényi eredetű peptidrészecskéket tartalmaz (Capilia Longa-СPPF peptid komplex), amelyek hatékonysága laboratóriumi körülmények között igazolt.

Az összetételét felerősítették az élesztőkivonatot és a vadszója csíráiból készült kivonatot tartalmazó GÜNDINIOL ásványi-vitamin komplex-szel, hidrolizált keratinnal, glükozaminoglikánnal, a haj táplálására és az erős hajszálak növekedésének serkentésére hivatott panthenollal. A hajsampon előkészíti a hajat és a fejbőrt a termékcsaládhoz tartozó, a haj sűrűségét és növekedését elősegítő, igen aktív hatású termékek felhordására.

A terméket – amely 100 %-ban Altai-hegységben készült – Szegeden, a Dorozsmai út 50. alatti Naturliget Bioboltban vagy IDE KATTINTVA, a TianDe webshopban éred el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb