Mindenmás

Napi pakk: napsütés, 17 fok és Családi nap a Füvészkertben

Végre elérkeztünk a hétvégéhez! A cudar hideg reggel után egész kellemes időjárásunk lesz, élvezhetjük a napsütést és a 17 fokot Szegeden. Tovább dübörög az Egyetemi Tavasz, telis-tele vagyunk programokkal, és ma ünnepli születésnapját Kökény Attila is. Mutatjuk, mi minden vár a hétvége első napján, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS KÖKÉNY ATTILA SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot nektek: Tivadar, Aladár, Aladin, Alarik, Dejte, Konrád, Kurt, Odett, Odetta, Odil, Odília, Töhötöm, Vincencia! Érdekességek:

  • 69 éve született Dolák-Saly Róbert, azaz Pandacsöki Boborján, gitáros, énekes, színész, humorista,
  • 60 éve Crispin Glover filmszínész (Vissza a jövőbe, Veszett a világ, Néha a csajok is úgy vannak vele),
  • 49 éve pedig Kökény Attila énekes.

NAPOS, 17 FOKOS LESZ A SZOMBAT DÉLUTÁN

Szombaton keleten, délkeleten és Szeged környékén is számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen, és időnként eső, zápor, délután néhol egy-egy zivatar is kialakulhat. Többfelé élénk lesz a légmozgás, helyenként erős északi-északnyugati széllökésekre is számítani kell. Kora reggel 1, délután pedig 17 fok körül alakul a hőmérséklet városunkban.

EGYETEMI TAVASZ SZEGEDEN

Dübörög az Egyetemi Tavasz Szegeden. Telis-tele vagyunk szombatra programokkal. Mutatjuk:

  • 10.00 – Árvízi emlékmű – Játékos városnézés gyerekeknek – Járd be Szeged belvárosát Frida és Gubanc, a két jómadár nyomában!
  • 10.00–13.00 – Móra Ferenc Múzeum – Tavaszi Családi Matiné. Izgalmas, a tavaszhoz kapcsolódó kézműves foglalkozásokon vehetünk részt. Színes tavaszi virágokat és tarka madarakat, valamint számos érdekes, játékos tárgyat készíthetünk a családi rendezvényen.
  • 10.00–16.00 – SZTE Füvészkert – Családi nap a Föld napján.
7
  • 15.00 – Szegedi Nemzeti Színház, Kisszínház – Gaetano Donizetti: A csengő/Rita két egyfelvonásos vígoperája magyar nyelven.
  • 20.00 – No Milk Today – Simple Blues Band koncert.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb