Mindenmás

Baleset utáni balhé Szegeden: büntetőeljárást indított a rendőrség – mutatjuk, mit mondanak az egyenruhások

Még szombaton kaptunk egy jó pár fotót arról, hogy több rendőr is intézkedik a belvárosban, a Tisza Lajos körút és az Attila utca sarkán. Úgy tűnt, nagyon elszabadulhattak az indulatok, és olvasóink beszámolója szerint egy koccanás miatt tört ki incidens a helyszínen. Most nyilatkozott a rendőrség is a szerkesztőségünknek a történtekről.

Mint vasárnap megírtuk, két autó koccant össze a Tisza Lajos körút és az Attila utca sarkán, ezután jöttek a rendőrök és megkezdték a szokásos helyszínelést. Ezután nem sokkal kezdtek elszabadulni az indulatok, ugyanis tettlegességig fajult a vita.

ELJÁRÁS INDULT A TÖRTÉNTEK MIATT

Kerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is a történtekkel kapcsolatba, akik hétfőn azt írták szerkesztőségünknek, hogy “szombat délután a Tisza Lajos körúton egy anyagi káros közlekedési balesetet követően a részes felek szóváltásba keveredtek, majd egyikük arcon ütötte két vitapartnerét is. Az elkövetőt a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen elfogták, majd előállították, ellene – őrizetbe vétele mellett – garázdaság vétsége miatt indult büntetőeljárás.”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb