Közélet

Meglepetés csütörtökre: az “ország autogramgyűjtője” is indul az önkormányzati választáson Szegeden


Hivatalos: Vincze Vinyó Gábor, vagyis az “ország autogramgyűjtője” is indul a június 9-ei önkormányzati választáson, Szegeden – közölte szerkesztőségünkkel a jelölt.

Vincze Vinyó Gábor a Szabó Bálint által alapított Itt az Idő Egyesület jelöltjeként indul a 9. számú választókerület, vagyis az Északi városrész képviselőjelöltjeként. Ahogy közösségi oldalán írta, a Szegedi Helyi Választási Bizottság indulását a mai napon nyilvántartásba vette.

Vincze Vinyó Gábor, autogramgyűjtőt onnan ismerheted, hogy ahol Magyarországon világsztárok vannak, általában Vinyó is ott van. A szignó vadász szegedi már több, mint 24 ezer aláírást számoló autogram gyűjteménnyel rendelkezik. Az alábbi, Szegeden készült fotókon többek között a 2020-as nyár legnagyobb slágerét (In my Mind) elkövető Dynoro-val, a Jászai Mari díjas Ónodi Eszterrel (Aranyélet) és Böjte Csaba ferences szerzetessel látható.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb