Mindenmás

Hamarosan lezárul a 168 órája tartó jótékonysági autómosás a Kálvárián: még lemoshatod a kocsit ma estig

Ma van a jótékonysági autómosás fináléja, lassan végéhez ér a 168 órája tartó gyűjtés. A Kálvária sugárúti EHRLE Autómosó ügyvezetője egy korábbi interjú során elárulta nekünk, hogy egészen hölgybarát mosót üzemeltet. Többször azt látja, hogy nők alaposan csinosítgatják kocsijukat. Bízunk benne, hogy a hölgyek ma is a kocsimosást választották délutáni program gyanánt, hiszen ezzel nem csak a saját napjukat, de a szegedi újszülöttek napját is szebbé tehetik. Hab a tortán az, hogy látványos négykerekű találkozón vehetünk részt, különleges autókkal fotózkodhatunk este hat óráig.

A KOCSIMOSÁSBÓL BEFOLYT ÖSSZEGET A SZEGEDI ÚJSZÜLÖTT ÉLETMENTŐ SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNYNAK AJÁNLJÁK FEL

Le a kalappal a szervezők előtt, igazán nagylelkű az, amire készülnek. Ritkán látni, sőt talán még erre Szegeden nem is volt példa, hogy egy autómosó ilyet tenne a városért. A 168 óra alatt összegyűlt pénzt a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak ajánlják fel.

MÉG MA ESTIG INTÉZHETED A KOCSIMOSÁST ÚGY, HOGY KÖZBEN JÓTÉKONYKODSZ

Ma este 18 órakor zár a persely, azaz még van egy pár órád lemosni a járgányod. Cserébe meglepetéssel is készültek, ma ritkaságok, vagány és különleges autók sorakoznak fel. Szerintünk nézz el arra, nem lehet semmilyen kifogásod a jótékonykodás ellen. Mi is kimentünk és hamarosan érkezünk egy EXKLUZÍV AFTERMOVIE-VAL az eseményről.

Ha jobban megismernéd a közösséget és megtanulnád, hogyan kell fillérekből alaposan lemosni a kocsit, egy korábbi interjúval tudunk szolgálni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb