Kikapcs

Exkluzív borkóstoló: Csuja Imre Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művésszel!

Ilyen exkluzív borkóstolón még biztosan nem voltál: a Napfény Műteremben Csuja Imre, a Jászai Mari-díjas színművész, verses borkóstolóval egybekötött előadással készül! Magyarország legnagyobb borfesztiváljára jön mindenki kedvence, “Csoki”, “Torrente” vagy éppen Pajkaszaeg polgármestere, azaz Csuja Imre! Mutatjuk, miért kell extra gyorsan asztalt foglalnod!

Az idei Szegedi Borfesztivál különleges eseményeként tűnik ki a Napfény Műteremben megrendezésre kerülő verses borkóstoló, ahol Csuja Imre, a színházi élet egyik meghatározó alakja, a mindig szerény, de közben filmsikereket is folyamatosan halmozó művészünk lesz a vendéglátónk. Az est során a Jászai Mari-díjas művész saját kedvenc verseit adja elő, míg a Bíró és Fia Pincészet boraival kínálják a jelenlévőket. Természetesen mi is ott leszünk a helyszínen, már most nagyon várjuk!

Az est folyamán nemcsak a csodás versek és borok állnak majd a középpontban, hanem egy közvetlen beszélgetést is élvezhetünk: Bíró Attila borász és Csuja Imre együtt fűzi össze a szavakat és ízeket. A borok és versek kombinációja garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd minden résztvevő számára.

Csuja Imre, aki már több mint négy évtizede áll a magyar színpadokon, ezúttal egy másik szenvedélyével, a borokkal és a versekkel hozza közelebb magát a közönséghez. Tudtad, hogy saját szőlője is van? Az est során a színművész a borok mellett saját életének és pályafutásának meghatározó pillanatait is megosztja majd az ott lévőkkel, így még személyesebbé téve a találkozót. A nevetés, és a katarzis garantált!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb