Kikapcs

Május, mi így szeretünk: havi akcióval lepi meg vendégeit a BioHair Napfény, vedd igénybe Hair Botox szolgáltatásukat és zsebelj be 50% kedvezményt

,,Bejössz, Te jössz!” – ismerős a szlogen? Van egy teljesen bejelentkezés mentes okosfodrászat a Napfény Parkban, tele csupa-csupa mosolygós kollégával, akiknél tényleg így működik a dolog. Csak online kell beállnod a sorba, ők pedig megüzenik neked, hogy mikorra kell a szalonba érned. Május hónapban nagy dobással készülnek a BioHair Napfénynél, ugyanis kedvezményes módon vehető igénybe a Hair Botox szolgáltatásuk.

Rengetegen néznek szembe manapság azzal a problémával, hogy a hajuk folyton kócos és nehezen fésülhető. A problémának számos oka lehet, de általánosságban elmondható, hogy a leggyakrabban azok küzdenek vele, akik festetik, esetleg szőkítik a hajukat. A BioHair Napfény Hair Botox szolgáltatása pontosan ezen hivatott segíteni, a kezelés hatására a haj megerősödik, selymesebbé válik, miközben a töredezett hajszálakat is helyreállítja. A Napfény Park okosfodrászatában ráadásul egy ütős kedvezménnyel kombinálják az említett szolgáltatást egész májusban:

Amennyiben igénybe veszed Hair Botox szolgáltatásukat, ők elengedik az ahhoz tartozó mosás-vágás-szárítás árának az 50%-át!

Nincs más dolgod tehát, mind megindulni a Napfény Park irányába, a BioHair üzletét itt találod:

  • Szeged, Szabadkai út 7., Napfény Park, a JYSK bejáratnál
  • Telefon: +36 30 655 6082
  • Online sorban állás ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb