Közélet

Nagy Márton rendkívüli bejelentésre készül: újra terítéken az üzemanyagárak

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter szerdán délután 3 órakor doorstep sajtótájékoztatót tart a hazai üzemanyagárakat érintő kormányzati döntésekről, tudta meg a Portfolio.

Mint írták, nem kizárt, hogy a kormány már döntött az üzemanyagárakkal kapcsolatos intézkedéséről, amelyet már korábban többször előrevetített Nagy Márton miniszter.

KÉT HÉT TÜRELMI IDŐT KAPTAK

Mint megírtuk korábban, a kormány legutóbb két héttel ezelőtt döntött az üzemanyagpiacot érintő szabályozásról. Akkor Nagy Márton azt jelentette be, hogy két hetet adott még a piaci szereplőknek az önkéntes árcsökkentésre.

KEDVEZŐEN ALAKULT AZÓTA A HELYZET

Mindeközben mint a lap írta, a piaci folyamatok tekintetében is kedvezően alakult a helyzet (azaz esett az olajár és erősödött a forint a dollárral szemben), ezeknek, illetve a Mol lépésének hatására a KSH által számolt régiók középmezőnyből sem lógott már ki annyira a magyar benzin és a dízel.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: portfolio.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb