Közélet

Szabó Bálint polgármesterjelölti vitára invitálja a szegedi indulókat, mutatjuk, milyen kérdéseket vetne fel

Kedd reggel nyílt levelet tett közzé Szabó Bálint az Itt az idő nevű Facebook oldalon, Dr. Fülöp László, Dr. Tímár Tamás, Dr. Botka László és Joób Márton polgármester-jelöltek részére, melyben polgármesterjelölti vitára invitálja őket.

Mint fogalmazott, 34 nap múlva, 2024. június 9-én szegedi polgártársaik arról döntenek, hogy ki vezesse a következő fél évtizedben polgármesterként városunkat. “Az emberektől elszakadt politikusok számára talán szokatlan gondolat, de a programokról, elképzelésekről, a jelöltek különböző gondolatairól és terveiről szívesen hallanak a választók. Így van ez Szegeden is” – írta a meghívóban.

SZABÓ BÁLINT AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKRE KERESNÉ TÖBBEK KÖZÖTT A VITA SORÁN A VÁLASZT

Ezt követően felsorolt néhány kérdést, melyre szívesen kapna minden szegedi válaszokat azoktól, akik közös városunk vezetésére jelentkeztek. Ezek a kérdések az alábbiak:

  • Miért mi, szegediek fizetünk az országban a legtöbbet a tömegközlekedésért?
  • Miért nekünk, szegedieknek kerül a legtöbbe a parkolás?
  • Kinyit-e újra a Cserepes Sori Piac?
  • Bezárják-e valóban a Dorozsmai Vásárt?
  • Miért épül fegyvergyár Szegeden?
  • Miért került Mészáros Lőrinc kezébe az Újszegedi Fürdő?
  • Miért jön több ezer kínai vendégmunkás és velük kínai rendőrök Szegedre?

“Azt javaslom, hogy különböző témákban, elsősorban az önkormányzati médiumok, illetve a független portálok által szervezett viták keretében tiszteljük meg a szegedi választókat azzal, hogy nyilvánosan és szemtől szembe ütköztetjük álláspontunkat az előttünk álló négy hét során” – írta meg Szabó Bálint.

Forrás: ITT AZ IDŐ FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb