KikapcsVideo365

Indítsuk együtt a FESZTIVÁL SZEZONT 2024-ben a Szegedi Egyetemi Napokon! (videó)

A város szívében, a Hattyas soron már nagyban pezseg az élet: a Szegedi Egyetemi Napok (SZEN) előkészületei már javában zajlanak, hogy idén is egy felejthetetlen fesztiválélményt nyújtsanak mindenkinek!

Az SZEN csapata most sem hagyja magára a szegedi közösséget, és idén is egy különleges élménnyel készülnek a helyszínen. A rendezvény három napon át tart majd, és a látogatókat több mint 30 fellépő várja majd, köztük olyan ismert nevekkel, mint Majka, Krúbi, Beton.Hofi, DR BRS, és még sokan mások, akik garantáltan felejthetetlenné teszik majd az eseményt.

A Szegedi Egyetemi Napok mindig is a város egyik legnagyobb és legvonzóbb rendezvénye volt, és idén sem lesz ez másképp. Az SZEN-re látogató több ezer szegedi és környékbeli fiatal pedig garantáltan emlékezetes élményekkel tér majd haza a három napos ünnepségről.

Kaptunk mi is 3 páros jegyet a szervezőktől, amiket most kisorsolunk köztetek a Facebook oldalunkon! A részvétel egyszerű: csak írj egy kommentet, melyben megjelölöd, hogy kivel és melyik napon szeretnél részt venni a fesztiválon!

Kezdjük együtt a fesztiválszezont Szegeden a Szegedi Egyetemi Napokon! Kövess minket a Facebookon és ne maradj le a lehetőségről, hogy részt vegyél a város legnagyobb buliján!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb