Mindenmás

Nagy a baj a Makkosházi körúton: elütöttek egy embert, ezekben a percekben is az életéért küzdenek (frissítve)

Rossz hír is jutott csütörtökre, ugyanis olvasói beszámolók szerint éppen ezekben a pillanatokban küzdenek egy ember életéért a Makkosházi körút és az Ortutay utca kereszteződésénél, információink szerint elütötték. A mentők ezekben a pillanatokban érkeznek a helyszínre.

Elütöttek egy embert csütörtök este 7 óra magasságában a Makkosházi körúton, a mentők most érkeznek a helyszínre. Amint több információhoz jutunk, frissítjük cikkünket!

FRISSÍTÉS (19:24): KERÉKPÁROST ÜTÖTTEK EL

A baleset kapcsán kerestük a Csongrád-Csanád vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik megerősítették a balesetet és hozzátették, hogy egy kerékpáros és egy személyautó volt érintett a balesetben.

FRISSÍTÉS (19:32): A SÉRÜLTET ELSZÁLLÍTOTTÁK, TELJESEN BEDUGULT A MAKKOSHÁZI KÖRÚT

Olvasói beszámolók szerint a biciklist berakták a mentőbe és elszállították, közben megkezdődött a helyszínelés, ami miatt teljesen bedugult a Makkosházi körút érintett szakasza. Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: KÖNNYEBB SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT A KERÉKPÁROS

“Mentésirányításunk rohamkocsit riasztott a helyszínre. A
kerékpárost könnyebb sérülésekkel látták el. A helyszíni
beavatkozásokat követően kórházba szállították” – írta kérdésünkre Hangai József, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének kommunikációs munkatársa.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb