Gasztro

Megéheztél, Borfeszt közben? Ilyet se láttunk még: a PIVO most 20% kedvezményt ad, ha borospohárral a kezedben mész be hozzájuk

28. alkalommal indul (világ)hódító útjára Magyarország legnagyobb bormustrája, a Szegedi Borfesztivál, amely mától kezdve 11 napon át átveszi az uralmat. A Széchenyi tér mellett a Klauzál, a Dóm, valamint a Dugonics tereken is elszabadul majd a dínon-dánom, sőt, ha sétálsz egy picit az utóbbi helyszínről indulva, igazi kincsre lelhetsz: a Pivo Bar & Pizzeria egy totálisan rendhagyó akcióval készült a végtelennek tűnő bormaratonra.

Az SZTE TIK-kel szemben lévő, a Vitéz utca és az Ady tér felől is megközelíthető Pivo csapata tényleg gondolt a megfáradt, kiéhezett fesztiválozókra:

ha a kezedben borospohárral érkezel hozzájuk, azonnali 20% kedvezményt adnak a pizzáik árából.

Az utóbbiak pedig nem csak szimplán “pizzák” hanem igazi napoletana verziók, pont olyanok, amilyeneket az olasz pizza yolo-k sütnek a műfaj őshazájának számító Nápolyban. A srácok nagyon komolyan veszik a dolgot:

  • az alapanyagok zöme Olaszországból érkezik,
  • a paradicsomtól a liszten át a kolbászig,
  • s ahogy Czeizel Máté ügyvezetőtől megtudtuk, a titok, hogy ilyen mennyei ízek születnek a minőségi alapanyagokon kívül a hirtelen hőkezelésben rejlik.

Pizzájukat 430-450 fokon sütik a kemencében, és nagyjából 90 másodperc alatt el is készül egy-egy fogás.

Jól mutatja a hely szellemiségét, hogy a roppant rangos Restaurant Guru – akik a metaverzumban fellelhető összes információ alapján rangsorolják a vendéglátóhelyeket, több mint 30 millió felhasználó segítségével – országos szinten is a TOP 10 – ben jegyzi az Ady téri vendéglátóhelyet pizzéria kategóriában.

Szóval, ha megéheztél Borfesztiválozás közben, poharat a kézbe, irány a Pivo! A nemrég felújított, szuper hangulatos hely földszintje pub-ként üzemel, az emeleten pedig a fent emlegetett pizza-szentélyt találod, meg persze, a 20% kedvezményt. Az akció a 28. Szegedi Borfesztivál végéig, 2024. május 26-ig tart.

  • Pivo Bar & Pizzeria 
  • Vitéz utca 26 / Ady tér 5.
  • Hétfő-szombat: 12:00-23:00
  • Vasárnap: 17:00-22:00

Az egyedülálló nápolyi pizza kínálatot a Wolt-on és a FoodPanda-n is megtalálod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb