Szegedi Arcok

Le a kalappal Gábor és Zsolt előtt! Szegedtől Afrikáig motorozott a két jóbarát, avagy célba ért a Babetta-páros

Izgalmas kalandra készült idén áprilisban két Szeged környéki jóbarát: a szatymazi Farkas Gábor és a hódmezővásárhelyi Barta Zsolt nem akármilyen túrára adták a fejüket, ugyanis ezúttal Afrika vadregényes tájait célozták meg Babettájukkal. A srácok április 25-én indultak a nagy kalandra, és mint kiderült, szerdán, három hét után értek célba!

Mint korábban megírtuk, nem kis fába vágta a fejszéjét a két jóbarát, a szatymazi Farkas Gábor és a hódmezővásárhelyi Barta Zsolt. Április 25-én ugyanis különleges kihívásra indultak Szegedről, megcélozták Afrikát Babettáikkal.

SIKERÜLT! ELÉRTÉK AFRIKÁT!

Mint ma megtudtuk, szerdán célba is értek a srácok! Így ír róluk Zvolenszki János: “április 25-én kora reggel két őrült fószer elindultak Szegedről Afrikába, Babettákkal. Kimentem az indulásra, egyszerűen látni akartam ezt a nem mindennapi vállalást, a startot. Mikor elmeséltem, az ismerőseim közül többen vagy megmosolyogták, vagy annyit fűztek hozzá, hogy ááá, ez lehetetlen. De a srácok kitartóan, közel egy hónap motorozással, gigantikus huszonpár km/h tempóval, napi kb. 200 km-es etapokkal csak rótták a kilométereket. És ma, hatalmas küzdelmek és kb. 3300 km (!!) után végre beteljesítették az álmukat, elérték Afrikát, becsekkoltak Marokkóba Tangernél. Ez egyszerűen hihetetlen, épeszű ember ilyenre nem vetemedik! Nagy tisztelet srácok, hatalmasak vagytok. Ma vissza is kompoztak Spanyolországba. Megvan, oké, brutál volt, indulhatunk haza, gondolnátok! De nem, itt nincs vége, ezek’ elindultak Portugália felé. Nooooormááális?! Abszolút, további jó utat Gábor, Zsolt!”

Szívből gratulálunk, le a kalappal Gábor és Zsolt előtt!

Fotók forrása: Zvolenszki János

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb