Kikapcs

Most már fix: Müller nyit Szegeden, mutatjuk, hol és mikor!

“Itt új üzlet nyílik” – hirdeti az ÁRKÁD Szeged leendő Müller drogáriáját betakaró üzlet-fólia, lezárva a hetek óta tartó találgatást:

tényleg Müller nyílik Szeged első számú shopping centerében, mint írják, 145.900 termékkel a kínálatukban.

A boltról a Szeged365 Family tagjaitól kaptunk fotókat, amelyeken már az látszik, hogy a nyitás előtti, becsomagolt fázisban van a leendő drogéria. Az újdonság helyszíne az első emeleten (magyarán, a harmadik szinten), a CCC mellett, a Libri helyén, szemben az utóbbi években tucatnyi országos díjat megnyerő, a Gold Key Awards of Excellence kitüntetétes Varró Zoltán által tervezett Delimo Cukrászdával.

A Müller üzletkereső-térképén egyelőre még nincs fent az újdonság, ott egyelőre a legközelebbi üzletként a vásárhelyi és a kiskunhalasi egység látható. A Szeged365 olvasói által beküldött fotókon már a nyitás dátuma is látható:

2024. július 11. lesz a neves nap, ha minden jól megy majd.

A láncot egyébként egy Erwin Franz Müller nevű fodrász alapította 1953-ban, a németországi Ulm-ban, a cég azóta

  • 908 üzletet,
  • 34.000 alkalmazottat,
  • és 2.42 milliárd Euró árbevételt (2023) tudhat magáénak.

A Hódmezővásárhelyen évek óta sikeresen üzemelő Müller-t rengetegen várják Szegedre, bár meg kell jegyezni, hogy számíthat “némi” konkurenciára: a két nemzetközi rivális, a DM és a Rossmann is rendelkezik bolttal Szeged legnagyobb bevásárlóközpontjában.  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb